Sfaturi de la mamici despre incaltamintea de iarna

  • 3 min read

Dupa ce am scris articolul cu Planurile mele de Black Friday, mamicile au inceput sa imi scrie ce li se pare lor mai comod si mai ok de purtat in aceasta iarna. In articol ziceam ca  pe ZorileStore.ro “Eclipsa de preturi” va incepe pe 18 noiembrie va aduce reduceri de pana la 60% la toate categoriile de produse.

M-am gandit sa reunesc sfaturile mamicilor despre incaltamintea de iarna intr-un singur loc:

 

Eu ma simt bine si mult mai increzatoare in haine comode si purtand incaltaminte comoda. Nimic nu este mai cumplit decat o pereche de pantofi sau cizme care ma rod ingrozitor. Incaltamintea nepotrivita imi stirbeste imaginea. Din cauza unor cizme cu un numar mai mic, pe care am insistat sa le port, mi-am pierdut o unghie de la picior.

Simona

Eu caut bocanci :))) . Tocmai ce am pierdut o pereche la reducere la un super pret . Astept, astept, poate apar altii. Eu cred ca este o alegere mult mai buna, mai ales ca vine frigul. Tin de cald, nu intra apa si rezista la zapada. Nu aluneci cu ei, au talpa rigida si poti incaleca :)))

Mady

Cumpara-ti incaltaminte clasica. Nu se va demoda niciodata.

Geanina

Tot ghete astept si eu sa iau, din piele, nu are sens sa dau pret dublu in orice alta zi!

Maria

Obisnuiam sa imi cumpar incaltaminte scumpa si luam cu asalt magazinele de firma. Acum, astept Black Friday si nu mai arunc banii pe geam. Imi cumpar incaltaminte pentru un anumit scop sau pentru o anumita ocazie. De exemplu, iarna imi cumpar o pereche de ghete sa nu ma ud la picioare.

Violeta

Incaltamintea joaca un rol important in garderoba oricarei femei. Chiar daca ne atrag pantofii cu toc, cei fara toc ne ajuta sa ajungem mai departe 🙂 si sa ajungem mai repede si mai comod la destinatie. 😛
Ascultand sfaturile de mai sus, ma gandesc ca si o pereche de ghete Skechers ar fi potrivite pentru mine. Sau clasicii bocanci, dupa cum m-a sfatuit Mady. Se pare ca mamicile care mi-au spus parerea lor despre incaltamintea de iarna, prefera incaltamintea comoda si calduroasa.

12122_wtn_02_t 12122_wtn_b_t 12122_wtn_d_t

Multumesc mamicilor pentru sfaturi :*
Voi cu ce va incaltati iarna aceasta?

Sursa foto: ZorileStore.ro

1 thought on “Sfaturi de la mamici despre incaltamintea de iarna”

  1. sunteti frumosi,talentati si meritati tot binele din lume…bucurati-va de tot ce e frumos din viata vostra ,lucrurile marunte au un farmec aparte…aveti grija de voi…va pupa dulce…anna

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.