manier.ro

🎒 Rucsac tip gentuță – un accesoriu practic

🎒 În ultimii ani, am schimbat gențile elegante pe cele mici sau pe rucsacuri de purtat prin parc. Lucrez de acasă, nu prea mai am așa multe ocazii de a ieși în oraș și s-a redus și numărul evenimentelor la care particip. Îmi trebuie ceva comod să alerg după copii prin parc. Iar când am văzut combinația de rucsac cu geantă mică, de umăr, la Manier.ro, am zis că trebuie să îl am. Mi-am luat un rucsac tip gentuță din piele turcoaz super simpatic și încăpător, care se potrivește la o multitudine de ținute.

🎒 Mereu mi-au plăcut gențile deosebite. Nu pot spune că m-au atras neapărat modelele clasice. Îmi place o geantă care iese în evidență, despre care ești întrebată de către persoanele din jur de unde o ai. Iar gențile de la Manier.ro sunt fix genul acesta de accesorii. Pe site sunt o varietate de modele și de culori și chiar ai de unde alege un produs de calitate.

manier.ro

🎒 Un aspect care nu îmi place când am un accesoriu deosebit și apreciat este dacă se strică repede. În funcție de materialele din care sunt făcute, acestea se degradează mai rapid sau mai lent. Produsele Manier.ro sunt 100% din piele naturală, importate din Italia. Încerc să îmi fac colecție de rucsacuri de dama de calitate pe care să le rulez în funcție de ținute. Dacă întreții un produs din piele, acesta își poate păstra aspectul ani buni.

manier.ro

🎒 Exemple despre cum poți întreține accesoriile pentru a dura mai mult: ne le supraîncărcăm. Adică în rucsăcelul meu maxim 500 de grame ar încăpea. Nu forțezi fermoarul să se închidă. Ferești produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări, sau orice acțiune fizică de natură să îl deterioreze. Nu ții produsul o perioadă îndelungată în razele solare, ultravioletelor deoarece pot duce la decolorarea și deteriorarea pielii. Pentru curățarea petelor se va utiliza o cârpă moale, umezită în apă călduță, în care s-a dizolvat un săpun cu pH neutru. Produsele din piele nu se vor depozita lângă sursă de căldură sau în mediu umed și se vor feri de acțiunea produselor petroliere și a solvenților organici. Se interzice spălarea sau uscarea produselor în mașina de spălat, precum și curățarea lor cu alte materiale ce pot provoca deteriorări. Sfaturile prinvind întreținerea produselor sunt preluate după site-ul Manier.ro

manier.ro

🎒 Dacă mă urmăriți de ceva timp, ați observat că mie îmi plac culorile. Ador să mă îmbrac colorat, iar dacă nu am haine colorate, un accesoriu deosebit turcoaz este pata de culoare perfectă pentru ținuta mea. Am integrat rucsăcelul într-o ținută de ieșit în parc cu verde și turcoaz și într-o ținută mai elegantă cu o rochie albastră cu care am fost la deschiderea anului școlar și apoi tot într-un parc de distracții cu fetița mea. Pentru că vreau nu vreau, tot prin parc ajung. 🙂

🎒 Este prima comandă pe care o fac pe site-ul Manier.ro. Urmăream paginile de social media și vedeam ce produse deosebite au, dar mereu amânam momentul. Ei bine, acum a sosit. Site-ul este ușor de navigat, la fiecare produs ai descrierea detaliată, vezi ce dimensiune au produsele, cum sunt compartimentate și poze în detaliu ale acestora. Chiar m-am gândit între două rucsăcele turcoaz pe care să îl aleg. Ambele îmi plăceau, dar combinația aceasta dintre gentuță de umăr și rucsac a ieșit câștigătoare.

manier.ro

🎒 Am apreciat că mi-a sosit comanda a doua zi după plasarea ei. Iar rucsacelul a sosit într-un săculeț special, perfect pentru a fi depozitat în dulap fără a se deteriora. Am mai primit și un certificat de garanție pentru rucsac, pe care nu cred că va fi cazul să îl folosesc. După o săptămână de purtare se prezintă ca nou. Sunt produse pe care de când le primești te întrebi oare cât vor ține uitându-te la cusături. Aici nu a fost cazul. Cusăturile și finisajele sunt impecabile. Pentru o geantă de piele consider că a avut un preț ok, mai ales că am profitat și de reducerile care sunt și acum pe site.

manier.ro

🎒 Eu cred că rucsacul va fi mereu la modă. Apar tot felul de reinterpretări de-ale lui, încât nu ai cum să nu te lipești de o variantă.Rucsac tip gentuță – un accesoriu practic rucsacul în spate și alergi liniștită ziua prin parc, apoi îl transformi în geantă de umăr și ieși seara cu el tot prin parc, dar la plimbare. Speri ca până seara să le mai scadă energia copiilor și să meargă și ei în pas mai domol. Speri. Dar dacă nu le scade, îl transformi la loc în rucsac. 🙂

🎒 Mă bucur că produsul ales de mine este unul versatill, ce se poate purta și ca rucsac și ca gentuță de umăr. Deși este micuț, în el încap destul de multe obiecte: telefon, portofel, șervețele, rujuri, dezinfectant, chei și cam tot ce am nevoie pentru ieșirile mele. Voi preferați gențile/accesoriile clasice sau sunteți adeptele celor deosebite, ce sar imediat în evidență?

Tags:

5 thoughts on “🎒 Rucsac tip gentuță – un accesoriu practic”

  1. Ador gențile din piele naturală!
    Nici rucsacurile nu-mi displac, dar nu prea port.
    Acesta este foarte frumos, dar nici nu mă miră, deoarece Manier are produse foarte frumoase și de calitate. Să-l porți cu drag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.