Queen Helene Mint Julep

Review Scrub Queen Helene Mint Julep

  • 2 min read

Am primit scrubul facial Queen Helene Mint Julep de la blogul Pareri Razlete fix in momentul in care mi se terminase scrubul meu si imi cautam unul nou. Universul a facut cumva sa primesc fix ce imi trebuia, cand imi trebuia. 🙂

Scrubul Queen Helene Mint Julep este un scrub facial natural, care mi-a curatat fata in profunzime si mi-a lasat o senzatie placuta mentolata. Tenul meu a fost mai proaspat si mai revigorat iar pielea mai catifelata dupa ce am folosit acest produs. Si mi-a placut si ca miroase a menta proaspata.

Mi-am clatit fata cu apa calduta, am aplicat si masat scrubul Queen Helene Mint Julep  pe fata si pe gat si m-am clatit cu apa din abundenta. A fost destul de simplu si de usor de folosit.

Queen Helene Mint Julep

Scrubul poate fi folosit zilnic sau cat de des doriti. Eu il folosesc cam o data sau de doua ori pe saptamana. Cand sunt pe fuga, il folosesc chiar in timp ce fac dus. Tenul meu este unul normal, fara probleme. Dar prefer sa previn aparitia eventualelor puncte negre sau a cosurilor. Nu stiu daca face minuni in cazul cosurilor sau in cazul altor probleme ale tenului, dar pentru un scrub pe care sa il folositi cand vrei sa aveti parte de cateva minute de relaxare este destul de eficient.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.