dezumidificatorul și purificatorul cu consum redus de energie Meaco de la Aleco Air

Iarna petrecem mult timp în casă, să beneficiem de aer purificat

Iarna petrecem foarte mult timp acasă. Mergem în vizite, ieșim pe afară și stăm până înghețăm, ne plimbăm prin magazine, ieșim la un ceai cald, dar abia așteptăm să ne reîntoarcem acasă. Unde este cald și bine. Când ne căutam casa noastră (care este un apartament) știam bine ce ne doream. Nu am găsit chiar tot și a trebuit să renunțăm la anumite detalii, dar la zona liniștită cu puține blocuri în jur și la localizarea lângă parc nu am renunțat. Îmi place parcul pentru că este oaza noastră de aer curat unde încercăm să ne petrecem cât mai mult timp. Când este frumos afară, reușim. Dar când temperaturile scad sub 0 grade, ne reorientăm la activități în interiorul casei.

Înainte să am copil, eram obsedată de curățenie. Totul în casă strălucea. În apărarea mea, locuiam într-un apartament mai mic și aveam timp să fac într-o zi curățenie lună. De când a venit cea mică în viața noastră, fac tot posibilul să am casa curată, aerisesc zilnic, schimb lenjeria de pat des. Îmi place mirosul de aer proaspăt după ce termin curățenia generală. Un aspect important pentru mine este aerul din casă. Un aer uscat cauzează disconfort, senzația de uscare a gâtului, tuse seacă. De cealaltă parte, într-o încăpere cu umiditatea ridicată se pot dezvolta microorganisme care determină apariția alergenilor, a ciupercilor, mucegaiului și toate acestea conduc la… ai ghicit: alergii, infecții ale căilor respiratorii și multe altele. Iar copiii sunt primii afectați.

dezumidificatorul și purificatorul cu consum redus de energie Meaco de la Aleco Air

Nivelul optim de umiditate dintr-o locuință este între 40% și 60%. Există aparate destinate controlului calității aerului din locuințe care au și funcție de dezumidificator, dar și de purificator, ajutând astfel la menținerea unui aer curat. Un astfel de aparat este dezumidificatorul și purificatorul cu consum redus de energie Meaco de la Aleco Air. Pentru mine, o calitate importantă a acestui produs este că prin intermediul filtrului HEPA Optional acest dezumidificator poate deveni și un purificator de aer excelent pentru cei cu alergii la: spori de mucegai, polen, praf, acarieni, păr de animale și alte 99,97% particule mai mari de 0.3µm(microni).

dezumidificatorul și purificatorul cu consum redus de energie Meaco de la Aleco Air

dezumidificatorul și purificatorul cu consum redus de energie Meaco de la Aleco Air

Alte calități principale ale produsului, pentru care îl recomand sunt:

 • Display electronic cu indicator al umidității din încăpere și setarea umidității dorite, pentru a nu achiziționa un alt aparat special pentru acest lucru.
 • Higrostat reglabil în trepte de 5% (între 30% și 80% umiditate relativă) prin simpla apăsare a unor săgeți.
 • Mâner de transport robust, aparatul se poate transporta ușor în orice încăpere din casă.
 • Temporizator reglabil ce permite să utilizăm dezumidificatorul pentru un anumit număr de ore înainte de a se opri.
 • Este util pentru uscarea rufelor in încăperi foarte mici. Iarna este benefic.
 • Foarte silențios și perfect pentru camerele copiilor.
 • Funcție blocare pentru copii.

dezumidificatorul și purificatorul cu consum redus de energie Meaco de la Aleco Air

dezumidificatorul și purificatorul cu consum redus de energie Meaco de la Aleco Air

Puteți vedea în clipul de mai jos principalele funcții ale dezumidificatorului și purificatorului cu consum redus de energie Meaco de la Aleco Air.

 

Este mai bine să prevenim în loc să tratăm, în special în cazul copiilor. Multe afecțiuni pot fi agravate de un aer poluat. Purificatoarele de aer vă pot ajuta să vă protejați sănătatea întregii familii.

Sursa foto: Aleco Air

20 thoughts on “Iarna petrecem mult timp în casă, să beneficiem de aer purificat”

 1. Chiar mă bucur când văd că începem să conștientizăm cât de important este aerul de acasă. Eu aveam problema cu aerul uscat și am comandat tot de la Alecoair umidificatoare pentru camerele fetelor mele, Duux Iconic. Foarte mulțumit!

 2. Interesanta perspectiva, inca din titlu! E adevsrat ca si oe mine ma inspaimanta ideea asta tot mai accentuată de aer poluat, mai ales in orasele mari si mai ales la noi… de cateva ori cand am fost plecați la munte si am revenit acasa, chiar am simtit cum te loveste aerul imbacsit de cand intri in Bucuresti 🙁 o soluție buna purificatorul de care spui!

 3. Mi-am amintit de un pub, foarte fain de altfel, dar care are un iz pregnant de vechi sau de pivniță. Mă gândeam ce bun ar fi un astfel de aparat acolo pentru a îmbunătăți calitatea aerului pe care clienții îl respiră.

 4. Eu incerc sa mentin aerul cat mai curat si cu nivel de umiditate bun. Nu am cumparat niciun dezumidificator pana acum, dar stiu de la cumnata mea ca e foarte mutumita de al ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.