Produse consumate de bebe în luna aprilie

🛀 Produse consumate de bebe în luna aprilie

🛀 În aprilie ne-am petrecut cât mai mult timp prin parc. Dar cum vremea este capricioasă, am petrecut mult timp și prin casă. 50/50 aș spune. Au fost zile în care am ieșit la plimbare că tot stătea să plouă și nu ploua și am revenit după 5 minute că începuse ploaia… Bebelușului îi place să își ia masa în parc. Are un loc preferat, lângă lac unde admiră păsările. Mănâncă foarte bine acolo, așa că îl duc când vremea ne permite. Luna aceasta băiețelul simpatic a împlinit un an și i-a fost tuns moțul. Apoi tot părul. Este chel, nu va mai consuma așa mult șampon. Până atunci, să vă spun ce a consumat:

Ce produse a consumat bebe (1 an) în aprilie

 • 2 pachete scutece Pampers premium care nr. 3 68 bucăți/pachetul. Apreciez la aceste scutece că au dunga galbenă care se face albastră de la pipi. La băieți este de mai mare ajutor față de fete. Vezi imediat când trebuie schimbat bebelușul.
 • 2 pachete scutece Pampers active baby nr. 3 52 bucăți/pachetul. Scutecele acestea au modele simpatice pe ele, dar nu au dunga utilă mie. Cred că le prefer pe cele premium care. Luna aceasta a consumat 240 de scutece, așadar 8 pe zi. Cred că l-am schimbat mai rar față de luna trecută. Recunosc că prin parc nu prea îl schimb. 🙂
 • 6 pachete șervețele umede Pampers sensitive 80 bucăți/pachetul. Șervețelele umede sunt consumate de ambii copii. Iar în ultima vreme, dacă mănâncă prin parc, sunt consumate din plin.
 • Un pachet șervețele umede Wickies 72 bucăți -mi s-au părut ok, dar au totuși cam mult parfum pentru gusturile noastre.
 • Un pachet șervețele umede Touch antibacterial 15 bucăți-pe acestea le-am folosit pe Ana mai ales după ce se joacă la locul de joacă și după ce face sport la toate aparatele din parc. Îmi plac șervețele umede Touch, în special cele de copii.
Produse consumate de bebe în luna aprilie
 • 4 pachete saci de gunoi Fino 10l 50 de bucăți –sunt fix ce ne trebuie. Mici, rezistenți, calitativi.
Produse consumate de bebe în luna aprilie
 • O pungă paduri Dm baby love 60 de bucăți-sunt ca niște dischete demachiante, doar că duble că și mărime. Mi se par foarte utile de udat cu apa normală sau micelară și de șters pielea bebelușului cu ele. În sezonul cald le folosim zilnic.
Produse consumate de bebe în luna aprilie
 • Un tub Calgel 10 g-cred că încerc orice pentru durerile de dinți care par să nu îi mai treacă. Se vede clar când îi iese un dinte nou și când nu. Când nu îi iese, doarme ok. Are o trezire, maxim 2 de noapte pentru masă. Când iese ceva nou, se poate trezi și din 30 în 30 de minute. Nu știu să vă spun cât efect are sau dacă este bun. Dar m-am dat și eu cu el, să văd cum e. Este dulce și are ușor efect de anestezie. Dar ușor. Poate la bebeluși se simte mai bine.
produse consumate de bebe
 • O cutie de Camilia Boiron 10 recipiente unidoză – dacă lunile trecute ziceam și de acestea că nu știu dacă au sau nu efect, acum parcă se mai calmează dacă îi dau o unidoză când plânge de durere. Așa că vom cumpăra în continuare. Îi administrez doar când îi ies dinții și chiar pare să sufere din această cauză.
Produse consumate de bebe în luna aprilie
 • O cutie de bețișoare de urechi Dm baby love 72 de bucăți- pe acestea le-au consumat ambii copii. Nu îi șterg zilnic cu bețișoare, prefer să folosesc colțul prosopului. Doar după baia la păr și când este vizibil nevoie de o curățare le folosesc. Înainte de controlul de 1 an, am pregătit bebelușului din toate punctele de vedere: spălat, unghii tăiate,curățat în urechi. Medicul mi-a spus că are urechile cam roșii și să mă potolesc cu bețișoarele. Așa că m-am potolit.

Ce produse a consumat Ana (5 ani și 4 luni) în aprilie

Produse consumate de bebe în luna aprilie
 • O pastă de dinți Firefly LOL 75 ml – v-am mai spus că avem un magazin ce aduce produse din UK pe lângă noi și de acolo i-am luat acest set ce conține o pastă de dinți și două periuțe. Pasta de dinți este dulce, are gust de căpșuni și Anei îi place foarte mult.
 • Perle pentru baie LIDL 60 g-Anei îi plac băile lungi cu spumă, sare de baie, perle de baie… și mie îmi plac la fel. Perlele acestea miros frumos, se dizolvă în apă și o fac turcoaz. Nu colorează pielea sau cada. A fost distracție când le-a folosit.
 • Un mini parfum Masha și ursul – i-am luat anul trecut un calendar Advent ce conținea și acest parfumel roz, cu miros de vanilie. I-a plăcut, l-a ținut în poșetă și până la urmă, l-a consumat.
Produse consumate de bebe în luna aprilie
 • Un parfum Naturaverde Frozen 50 ml-acest parfum a fost primit cadou. I-a plăcut că este cu Elsa și miroase frumos. Vă întrebați când se dă cu parfum o fetiță de 5 ani? Ei bine, înainte să plece la grădiniță, când ieșim în parc, când mergem pe undeva… pe oriunde mă vede pe mine că mă dau. Sunt clar un exemplu pentru ea și ce mă vede că fac, vrea și ea. Încerc în fiecare zi să fiu un exemplu bun, demn de urmat. Sunt zile când reușesc și zile când nu reușesc.

🛀 Îmi încălzește inima să văd că acest articol este destul de citit și de accesat lunar. Sunt părerile noastre personale și fiecare are propriile preferințe. Dar eu prefer să spun sincer ce am folosit, ce ni s-a potrivit și ce nu. Majoritatea produselor din aceste articole sunt cumpărate, dar și la cele care au fost primite spre testare am emis o părere la fel de sinceră.

7 thoughts on “🛀 Produse consumate de bebe în luna aprilie”

 1. Nici eu nu reusesc sa tin evidenta la ce consumam, dar mai bine ca n-o fac :)) m-as ingrozi, mai ales la fii-mea aia mare care una-doua se plange ca i se termina produsele anti-acneice. Iar Vlad face ravagii cu pasta de dinti, cred ca doua tuburi pe luna minim consuma, iar de apa de gura nu mai zic, la fel vreo doua sticle din alea mari pe luna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.