produse consumate mai

🛀 Produse consumate de bebe în luna mai

🛀 În luna mai bebe nu a consumat mare lucru. Dar de dragul jurnalului lunar am zis să scriu pe scurt despre produsele esențiale consumate. Tot sunt în concediu de creștere copil și cât doarme bebe am tot timpul pentru a mă dedica pasiunilor mele. Iar una dintre ele este blogul. 🙂

Ce produse a consumat bebe (1 an și o lună) în mai

produse consumate mai
  • Un pachet scutece Pampers premium care nr. 3 68 bucăți/pachetul. Apreciez la aceste scutece că au dunga galbenă care se face albastră de la pipi. La băieți este de mai mare ajutor față de fete. Vezi imediat când trebuie schimbat bebelușul.
  • Un pachet scutece Pampers premium care nr. 3 noua formulă 20 bucăți/pachetul. Pe acestea le-am primit spre testare de la Pampers. Noua formulă are aripioarele laterale mai moi, desene noi și simpatice pe scutec și manșete duble în zona piciorelor. Mi se par la fel de bune ca și vechile Pampers premium care.
  • 2 pachete scutece Pampers active baby nr. 3 52 bucăți/pachetul. Scutecele acestea au modele simpatice pe ele, dar nu au dunga utilă mie. Cred că le prefer pe cele premium care.
  • Un pachet scutece Pampers active baby nr. 4 58 bucăți/pachetul. Bebe se apropie de 10 kilograme, așa că încet-încet vom trece la numărul 4. Asta după ce vom termina stocul de scutece numărul 3 cumpărate. Bebe a consumat cam 8 scutece pe zi, la fel ca luna trecută.
  • 4 pachete șervețele umede Pampers sensitive 80 bucăți/pachetul. Șervețelele umede sunt consumate de ambii copii.
  • Un pachet șervețele umede Touch antibacterial 70 bucăți/pachetul -pe acestea le-a folosit Ana. Are în camera ei mereu un pachet de șervețele umede și se șterge tacticos pe fiecare degețel după diferite activități: pictură, plastilină etc. Apoi merge și la baie și se spală pe mâini.
  • 1 pachet saci de gunoi Fino 10l 50 de bucăți –sunt fix ce ne trebuie. Mici, rezistenți, calitativi.
Produse consumate de bebe în luna aprilie
  • O cutie de Camilia Boiron 10 recipiente unidoză – parcă se mai calmează dacă îi dau o unidoză când plânge de durere. Până acum, i-au ieșit 8 dinți. Par să îi iasă și măsele. Își tot bagă mâna în gură și pare să sufere. Așa că seara îi mai administrez câte o unidoză.

1 thought on “🛀 Produse consumate de bebe în luna mai”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.