consumat bebe

Ce produse a consumat bebe în ultima vreme (III)

Am continuat să strâng ambalajele produselor pe care le-a consumat bebe, care are acum 1 an şi 3 luni. A fost puțin mai dificil pentru că am fost plecați în două mini-concedii. Deci bebe nu a fost schimbată chiar la timp pentru că nu au fost mereu posibiltăți, nu am mai spălat-o chiar în fiecare seară şi nici de masaj nu a mai avut parte mereu. Asta e viața. I-a plăcut să se plimbe. Sau nouă ne-a plăcut cel puțin. 🙂

Produsele au fost consumate în perioada 18.02.2017 – 11.04.2017. Deci au trecut aproximativ două luni. Mi-ar fi plăcut să țin o evidență lunară, dar timpul nu este chiar de partea mea. Nu am primit nimic spre testare sau cadou de la vreo firmă. Chiar dacă primeam, asta nu îmi influența cu nimic opiniile. Urmează părerile mele, subiective, despre produse.

CELE MAI CONSUMATE PRODUSE

consumat bebe

 • Scutecele. Şi lunile aceastea am folosit Pampers active baby-dry. 406 bucăți mai exact, dacă mă uit la ambalaje. (58 x 7). Scutecele Pampers active baby-dry rețin foarte bine tot ce trebuie reținut. Acestea, spre deosebire de altele de la această marcă, nu au mirosul specific de chimicale.
  Mi s-a întâmplat pentru prima dată un lucru ciudat cu un scutec. Când doream să o schimb pe cea mică, scutecului i s-a rupt o aripioară, arici de lipit, cum s-o numi. Deci am avut parte de primul scutec cu defect din peste 1000 de scutece consumate.
 • Scutecele le arunc în saci de gunoi, deci şi sacii se consumă repede. 140 saci de gunoi cu ambalaj. În concedii am mai aruncat evident la gunoi în hotel sau la gunoi pe unde eram. Cumpăr cei mai mici saci de gunoi pe care îi găsesc în magazinele în care intru. Dintre cei folosiți: Winny, Alufix, RO 365, şi Fino, cel mai mult mi-au plăcut cei de la Fino. Pentru că sunt cei mai mici, de 10 l şi sunt şi cei mai mulți, 50 de bucăți.
 • consumat bebe
 • Şervețele umede – de obicei o spăl la chiuvetă cu apă şi săpun. Dar având în vedere că ne-am plimbat, am folosit destul de des şervețelele umede. Luna aceasta am terminat  3 pachete de şervețele umede Pampers. 2 pachete sensitive şi un pachet normal. Nu am observat nicio diferență între ele. Bebe nu s-a iritat de la ele, a fost ca şi cum aş fi spălat-o.
 • Alezele Happy sunt mai mari față de celelalte aleze existente pe piață. Iar pe măsură ce creşte bebe, cu cât este mai mare suprafața acoperită de aleză, cu atât mai bine. Am terminat un pachet.

LA BAIE

 • Burețelul de baie cu iepuraş a fost înlocuit cu alt burețel, tot cu iepuraş, de la Family care. Oricât de multă apă ar bea înainte de baie, iepuraşul tot este stors de apă. Şi parcă e şi gustos…
 • consumat bebe

CREME, LOȚIUNI ŞI ULEIURI PENTRU PIELEA PERFECTĂ DE BEBELUŞ

 • Loțiunea de corp ABC Derm de la Bioderma era începută de ceva timp şi am terminat-o luna aceasta. Este plăcută, nu are un miros specific dar se absoarbe cam greu. Iar pielea rămâne lipicioasă după. Respectiv i se cam lipesc hainele pe ea seara. Până dimineața e ok.
 • consumat bebe
 • Loțiunea de corp Hydra bebe Mustela este preferata noastră din ce am folosit până acum. Mi se pare formula perfectă a unei creme pentru bebeluşi.
 • consumat bebe
 •  Sudocrem. Cred că folosesc “cutiuța” asta de vreo 8 luni. Minim. Fetița mea nu a avut niciodată eritem fesier sau nicio altă iritație în zona scutecului. Consider că Sudocrem este foarte bun şi chiar îşi face treaba.
 • consumat bebe

ALTE PRODUSE CONSUMABILE

 • Când era bebe, consuma compresele sterile în acelaşi rimt cu scutecele. Acum, le folosim mai rar. Am cumpărat o mulțime de mărci de comprese. Cele mai bune mi se par cele de la Cara pentru că este un strat gros de compresă împăturit în 8 pliuri. Tot cumpăram comprese tăiate ciudat, trebuia să pun vreo trei ca să şterg bebeluşul cu ele.

Am scris aici despre ce produse s-au terminat luna trecută. Sper ca pe viitor să fiu mai consecventă şi să mă organizez să țin un jurnal lunar. Şi să am mai mult timp să scriu pe blog. 🙂

3 thoughts on “Ce produse a consumat bebe în ultima vreme (III)”

 1. Noi nu ne împăcăm cu scutecele Happy, dar nici cu Pampers. Cumpăr scutece marcă proprie din Kaufland şi Carrfour. De la Happy cumpăr cearceafurile impermeabile.

  Nu am folosit Sodocrem, dar am auzit ca e bun. Noi avem Bepanthen.

  Produsele pentru băiţă luăm de la Nivea, iar de la Bioderma vreau să cumpăr crema pr protecţie solară.

  1. Nu am încercat încă mărcile proprii Kaufland sau Carrefour. Majoritatea cumpărăturilor le facem din Cora sau din Mega Image. Acum folosim Bepanthen şi pot spune că intră mai bine şi mai repede în piele. Cu Sudocrem se vede cremuiala :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.