Ce produse a consumat bebe

Ce produse a consumat bebe luna acesta? (II)

În decurs de o lună, am pus într-un singur loc ce produse a consumat bebe. Ambalajele doar. Inspirația a venit de la bloggerițele de beauty, care îşi postează lunar, unele dintre ele, produsele cosmetice consumate. Aşa că m-am gândit să fac şi eu acelaşi lucru cu produsele “cosmetice” consumate de bebeluşa mea. Aceasta este a doua lună de experiment. Am povestit aici despre produsele consumate luna trecută.Voi posta doar produsele CONSUMATE (terminate, ambalajele goale) deci nu toate produsele pe care le folosim. Produsele au fost consumate în perioada 18 ianuare – 17 februarie şi fetița mea are un an şi 1 lună.

Ce produse a consumat bebe

Dintre produsele folosite, am câştigat la un concurs pe Idrilog o cutie de Pampers (46 buc.) şi două pachete de şervețele umede. Îmi voi exprima opinia personală despre produse. Cum mi se par mie că sunt pentru bebeluşa mea. Adică dacă au fost bune sau nu.

Ce produse a consumat bebe

Cele mai consumate produse

  • Cele mai consumate sunt fără îndoială, scutecele. Luna aceasta am folosit Pampers active baby-dry. 220 mai exact dacă mă uit la ambalaje. Scutecele Pampers active baby-dry rețin foarte bine tot ce trebuie reținut. Acestea, spre deosebire de altele de la această marcă, nu au mirosul specific de chimicale. Sunt mai subțiri şi imediat îți dai seama când se umflă deci când trebuie schimbate. Poate de asta se şi consumă aşa multe. Nu am văzut nicio diferență între scutecele noi (câştigate la concurs) şi cele pe care le aveam eu. Singura diferență sesizată de mine a fost de ambalaj şi design al scutecului.
  • Scutecele le arunc în saci de gunoi, deci şi sacii se consumă repede. 60 saci de gunoi cu ambalaj. Cred că au fost mai mulți dar fără ambalaj. 🙂
  • Şervețele umede – de obicei o spăl la chiuvetă cu apă şi săpun. Dar în deplasări/vizite/când nu am apă caldă utilizez şi şervețele umede. Sau le folosesc să o şterg pe mâini, să şterg diverse jucării etc. Luna aceasta am terminat un pachet de şervețele umede Pampers sensitive.

Creme, loțiuni şi uleiuri pentru pielea perfectă de bebeluş

Ce produse a consumat bebe

  • Uleiul de la Sanosan miroase demențial şi intră foarte bine în piele. Dar fetiței mele i-a apărut un fel de eczemă pe piele şi dermatologul la care am fost ne-a spus că este posibil să fie de la ulei pentru că îi usucă pielea. După două săptămâni de tratament, i-a trecut eczema. Uleiul l-am terminat eu, iar pe bebeluşă am reînceput să o masăm cu cremă de la Mustela. Până acum nu a mai avut nicio reacție la nimic. Inițial mă gândeam că s-a lovit de un perete sau că este de la un aliment.

Alte produse consumabile

  • Suzetele le schimb o dată pe lună. De obicei cumpăr un set de două suzete de la Avent. Le pierde prin casă. Mai cumpăr un set de 2 suzete. Şi tot asa, până când ajung la finalul lunii să arunc între 4 şi 6 suzete. Dacă le mai găsesc prin casă! Uneori le mai găsesc pe sub canapea, dulapuri etc. Am grijă să cumpăr modele diferite în fiecare lună, să nu le încurc între ele. Luna trecută a “consumat” 6. Am găsit doar 5 prin casă. Cred că o suzetă a rămas pe la bunici. Am cumpărat 4 acum, sper să nu mai cumpăr alt set. :p
  • Tubul de Gengigel a fost cumpărat acum 7 luni, când dorea să apară primul dințişor. După 6 dințişori apăruți şi 2 dinți + 1 măsea în curs de apariție, am terminat tubul. Pare să fie util, după ce o masez cu o cantitate mică de gel pe gingie, bebeluşa pare mai calmă.

Bebelusii vostri ce produse au consumat luna aceasta? V-ați gândit să faceți şi voi experimentul?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.