Sanosan

Ce produse de îngrijire iau pentru bebe la mare și ce produse Sanosan am testat

  • 4 min read

Săptămâna viitoare plecăm cu bebe la mare în Bodrum, Turcia. Va fi primul concediu la mare în afara țării. Am mai fost cu ea la mare la noi, în Venus anul trecut iar în străinătate am fost de trei ori cu ea până acum. Am fost în Roma, în Istanbul și în Londra. Deci este obișnuită și cu marea și cu Turcia. Sper să îi placă și combinația dintre cele două. 🙂

Am început deja să mă gândesc ce pun în bagaj și i-am cumpărat pălării de soare, costum de baie și papucei de plajă. Dar și un ghiozdănel drăguț cu animăluțul ei preferat, “ham-ham”.

Mai jos voi face o scurtă listă cu ce produse cosmetice voi lua pentru bebe. Am primit spre testare câteva produse de la Sanosan care mi se par potrivite pentru călătorii și apar ca și sugestii:

  • Gel spumant și șampon. Voi lua un produs doi în unu pentru că spațiul este limitat în troller. Sanosan Spumant și șampon pentru bebeluși are 200 ml deci nu ocupă mult loc în bagaj. Miroase plăcut și din puțin produs iese o cantitate destul de mare de spumă. O vom folosi pentru băiță dar și în cădița gonflabilă pe care o vom lua la noi pentru a se juca pe plajă. Pentru cea mică, spuma în sine este un nou mod de distracție.
  • Sanosan
  • Loțiune de corp. Dacă nu i se face masaj după baie, bebe se supără foarte rău. Deci voi lua o loțiune de corp pentru masajul bebelușului. Dacă bebe preferă ulei, luați ulei. De la Sanosan am primit o mini loțiune de corp de 50 ml care este ideală pentru această călătorie. Ca și toate produsele Sanosan, are un miros incredibil de plăcut. Se absoarbe bine în piele și o cantitate mică de produs este suficientă pentru masaj.
  • Sanosan
  • Loțiune specială pentru plajă cu factor de protecție 50. De preferat în ambalaj cât mai mic sau o voi pune într-un recipient special pentru călătorie.
  • Cremă pentru zona scutecului. Am citit că oxidul de zinc este ingredientul cel mai important care ar trebui să apară pe lista ingredientelor unei astfel de creme. Crema primită de la Sanosan conține pe lângă oxid de zinc, ulei de măsline, proteină din lapte și ingrediente naturale. Bebelușei îi place și îi merge foarte bine. Crema se absoarbe repede, are o consistență ok și zona nu este iritată. Am consumat deja aproape jumătate din ea.
  • Sanosan
  • Apă micelară. O mai curăț pe cea mică pe față și pe corp cu apă micelară, mai ales vara. Iar ei îi place destul de mult. Voi lua o apă în ambalaj mini pe care o voi folosi și eu pentru a mă demachia.

Sper că m-am gândit la toate produsele și nu am omis nimic. Dacă în concediu voi mai avea nevoie de ceva care nu se regăsește pe listă, voi mai adăuga.

Am mai primit spre testare și o mini cremă Mama to be de la Sanosan. Nu am nicio veste! Am folosit creme de prevenție în timpul sarcinii și nu am nicio urmă lăsată de vergeturi. Cred că au contribuit și cremele și alimentația dar și materialul genetic. Tot ce pot spune despre crema de la Sanosan este că miroase foarte bine, hidratează și se absoarbe repede. 🙂

Sanosan

1 thought on “Ce produse de îngrijire iau pentru bebe la mare și ce produse Sanosan am testat”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.