webstock

Prima mea participare la Webstock

  • 2 min read

Cum blogul meu este foarte tânăr, am parte mereu de premiere alături de el. Vineri, 29 Septembrie 2017, voi merge la Webstock pentru prima dată. Webstock este cel mai important eveniment dedicat mediului online din România.

Anul acesta Webstock este organizat în două sesiuni și șase micro-conferințe care se vor desfășura în paralel. Cele două sesiuni vor aduce pe scenă eroi din online și offline care prin poveștile lor vor oferi audienței o doză de inspirație. Printre speakeri se număra și: Lucian Mîndruță, Marius Manole, Matei Dima, Dr. Cătălin Cîrstoveanu.

Micro-conferințele sunt un maraton de noutăți și de inovație în online și abordează următoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Deci iar cred că voi primi multă informație importantă pentru mine într-un timp foarte scurt. Evident că cel mai mult mă interesează micro-conferința despre Blogging. După aceea cea de Instagram, Influencer Marketing și New digital ideas. Probabil că mă voi plimba de la una la alta, dacă se poate. 🙂

Mă aștept să mă întâlnesc cu multe persoane cunoscute la Webstock. Și, cum se întâmplă de obicei la evenimente, să cunosc oameni noi. Voi veniți? Dacă nu puteți ajunge și vă interesează subiectul, evenimentul va putea fi urmărit online pe www.webstock.ro, începând cu ora 09:00.

La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importantă competiție din online-ul românesc, în cadrul căreia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat în ultimul an prin creativitate și originalitate. Am și eu, că toată lumea, favoriții mei pe care îi voi susține. Sper să am energie și să rezist până la final.

O să vă povestesc cum a fost și voi face o sinteză a sfaturilor importante primite în cadrul conferinței într-o postare viitoare. Dacă ați mai fost la Webstock și în anii trecuți, ia ziceți, să îmi accesorizez rochia neagră cu o pereche de tocuri sau cu una de balerini? 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.