Pizza Roulette

Pizza Roulette – o nouă distracție când ai musafiri

  • 2 min read

Rar, dar FOARTE RAR gătesc atunci când am musafiri. Aş putea da vina pe bebe şi să spun că din cauza ei nu am timp, dar nici înainte nu pot spune că stăteam cu orele în bucătărie în aşteptarea invitaților. De obicei, comand ceva de mâncare. Ori aştept musafirii să vină şi ne decidem ce comandăm împreună, ori comand eu înainte şi îi aştept cu mâncarea caldă. Mâncarea, de obicei = pizza.

Şi de ce să nu ne şi distrăm puțin? Să facem lucrurile mai interesante? Am aflat de Pizza Roulette şi am zis să îți spun şi tie. Când vei avea musafiri, comanzi de pe oliviera.ro o Pizza Roulette de pe pagina specială a campaniei şi primeşti o pizza normală dar cu o felie foarte, foarte iute. Şi aici începe jocul. Fiecare învârte pizza şi un norocos va avea parte de felia iute. Mai mult, dacă faci fotografii sau clipuri video și le urci pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #PizzaPartyOliviera, ai ocazia de a câștiga premii iuți și interesante. În clipul de mai jos, poți vedea cum se joacă Pizza Roulette.

O să îmi invit prietenii să ne jucăm şi să ne distrăm. Să vedem cine este “norocosul”. Le-aş invita pe bloggerițele, Elena Nedelcu, care este fina mea şi trebuie să ne distrăm în familie şi pe Mady Burghelea pentru că îi place cu siguranță adrenalina. Dacă o să intrați pe blogul ei, o să înțelegeți de ce spun asta.

Tu cu ce prieteni te-ai juca Pizza Roulette?

Sursa foto: Oliviera.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.