petrecere de Crăciun

Trei petreceri de Crăciun într-o săptămână

  • 3 min read

Până anul acesta, eu nu am fost la nicio petrecere de Crăciun organizată de foștii mei angajatori. Pentru că nu s-a organizat. A fost o singură ieșire alături de fostele colege anul trecut, dar a fost o ieșire într-o companie plăcută, mai mult o seară în oraș. Deci nu pot spune că a fost petrecere de Crăciun. Dar și când mi se întâmplă lucruri frumoase, mi se întâmplă înzecit. Săptămâna trecută am avut aproape în fiecare zi câte o invitație la o petrecere de Crăciun, dar am putut fizic să onorez (doar) trei. Pe cele mai importante pentru mine.

Prima petrecere a avut loc la Jicky Cuisine și a fost organizată de Arbo Media. Blogul a devenit un al doilea job part-time pentru mine, așa că pot considera petrecerea legată de munca mea. #theAIM Christmas Party a fost un prilej bun să cunosc oameni noi și să socializez cu mulți părinți bloggeri. Eu consider că nișa de parenting este foarte unită, atunci când este nevoie și este posibil, ne susținem reciproc, dar ne și simțim bine la evenimente împreună. Am avut parte de o mulțime de conversații de calitate, încât nu știu când a trecut seara. M-am răsfățat cu preparate Coolinart (am gustat specialități de avocado, este un loc unde voi merge cu familia), Chez Odette, Nedelya, Vel Pitar și Betty Ice. Am băut noul Granini de merișor, am făcut poze la photo boot-ul Clineo. La finalul serii, moșul a fost foarte darnic cu noi. Am fost răsfățată cu produse Himalaya, Yves Rocher și multe altele, iar Boiron a avut grijă să adauge un nou glob în bradul meu de anul acesta.

Cea de-a doua petrecere de Crăciun a fost la jobul meu real, care este în domeniul financiar. Petrecerea a avut loc într-un club mare din București și am avut și aici parte de cină, candy bar, photo boot și mult Granini de merișor. Pentru că nu am fost foarte inspirată și am început un tratament cu antibiotic fix săptămâna trecută, pentru ceva ce nu era urgent și putea fi amânat, dar am zis să tratez cât mai rapid… A trecut ceva timp de când am fost ultima dată în club, cred că a fost fix prima și ultima ieșire după ce am născut, dar a fost distractiv. Am dansat până la oră 12:30 când m-au lăsat bateriile și am plecat acasă cu o impresie foarte bună despre prima mea petrecere adevărată de Crăciun.

petrecere de Crăciun

Doar atat va pot arata de la petrecerea de la serviciu 🙂

Cea de-a treia nu a fost chiar petrecerea mea, dar nu puteam să nu o menționez. Este vorba de serbarea de la grădinița Anei. Ana a fost foarte fericită, a cântat, a dansat, a râs tot timpul serbării. A fost fericită pentru că venea Moș Crăciun. Anul trecut era puțin speriată de el, i-a luat cadoul și a fugit cât mai departe, dar anul acesta nu mai scăpa Moșul de ea până nu a primit cadoul. Acum înțelege mult mai bine ideea de Moș Crăciun și mă întreabă zilnic: ‘Când vine Moș Crăciun?’. Avem calendare Advent pe care le deschidem zilnic până la Crăciun și primim zilnic câte o surpriză așa că mi-a fost ușor să îi spun că Moșul va veni în ziua în care ni se vor termină calendarele. 🙂

La finalul săptămânii am împodobit bradul toți trei și așa am încheiat o săptămâna foarte frumoasă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.