Arbo Media

Petrecere prelungită de ziua mea

  • 3 min read

Anul acesta, petrecerea de ziua mea a durat aproape o lună. Hai să nu exagerez. A durat 20 de zile. Cum am reușit? Să vă povestesc:

Eu sunt născută pe 27 februarie, dar pentru a evita aglomerația de mărțisor, am decis să rezerv un spațiu într-un local pe data de 23 februarie. Mi-am petrecut ziua alături de prietenii mei apropiați și ne-am delectat cu specialități mexicane.

Nu le-am dat sa semneze formularele de GDPR la ziua mea, deci nu pun poza cu noi toti. 😛

Părinții mei au venit la noi în acel weekend să stea cu Ana, iar în weekend am petrecut cu ei, acasă. Am ales să nu o iau pe Ana la petrecere pentru că putea dura până târziu, iar ea are ora de culcare ora 9. Plus că mereu își dorește atenția mea nedivizată și mi-ar fi fost destul de greu să socializez cu prietenii, pe care și așa îi văd rar.

Pe 25 februarie am fost la Therme tot pentru ziua mea și ne-am relaxat și acolo, noi trei.

De ziua mea reală, pe 27 februarie, am lucrat așa că m-am sărbătorit alături de colegi, cu prăjituri de casă delicioase făcute de o colegă talentată, iar seara am ieșit, în familie, la restaurant.

A urmat seara de 7 martie când am fost alături de colegele de muncă la un show incendiar Dorian Popa și The Dark Kinghts, iar pe data de 8 martie a fost serbare la grădinița Anei pentru mămici și seara am ieșit cu o prietenă.

Dorian Popa si SIlviu Mircescu

Distracția de ziua mea s-a încheiat apoteotic cu o petrecere organizată de ARBOmedia, We AIM to fame, la Seva Lounge, pe data de 14 martie. Am mâncat delicatese de la Chez Odette, Nordic food, tot felul de Quiche pregătite cu preparate Sissi, am mâncat tort de la Nedelya, am gustat produse Gerlinea (descriu mâncarea în detaliu pentru că am un coleg care mereu mă întreabă ce am mâncat).

Am mers la petrecerea organizată de ArRBOmedia cu prietena mea cea mai bună, iar acolo am socializat cu alte mămici bloggerițe. Și am băut un Nespresso decofeinizat, că mai voiam să dorm în noaptea aia.

Mega-supriza serii a fost o reprezentație live a musicalului Mamma Mia. Minunat este puțin spus! Am un noroc teribil în ultima vreme. Ne-am așezat la începutul serii la o masă, iar “scena” era fix în fața mesei noastre. Yuppi!

M-am distrat minunat anul acesta de ziua mea. Sunt ani în care mă serbez o singură zi, dar sunt și ani ca acesta în care mă serbez 20 de zile. 🙂

3 thoughts on “Petrecere prelungită de ziua mea”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.