12 octombrie - Ziua Eșarfelor Colorate

Pe 12 octombrie, poartă o eșarfă colorată

În seara asta am fost cu cei mici în parc. Ana a sărit cu o coardă, s-a plimbat cu trotineta și noi am fugit după ea. Ieșim zilnic în parc unde escaladează tot ce poate și sare pe peste tot. Poate și voi faceți la fel. Ieșiți în parc, vă plimbați, vă jucați pe acasă, mergeți în concedii.

Dar știm cu toții că nu toți părinții sunt la fel de norocoși. Sunt părinți care acum sunt în spital cu copiii în secțiile de oncopediatrie a spitalelor din România. Părinți nemâncați, nedormiți și care luptă alături de ai lor copii.

Copiii din secțiile de oncologie din România poartă cel mai des o eșarfă. O folosesc pentru a-și acoperi capul, pentru că în urma tratamentelor, primul care le dispare e zâmbetul de pe față, iar odată cu el și părul. Mirela Retegan și Gașca Zurli invită toți românii să solidarizeze cu copiii din secțiile de oncopediatrie a spitalelor din România, transformând ziua de 12 octombrie în Ziua Eșarfelor Colorate.

12 octombrie - Ziua Eșarfelor Colorate

Am decis să îi ajutăm să pregătească peste 1.000 de kituri de toamnă cu pijamale, papuci, obiecte de igienă personală, cărți și jucării, pe care să le distribuie în aceste secții. Pagina unde se pot face donații este aici.

O eșarfă colorată se poate purta în multe moduri: pe post de bentiță, pe cap să țină de cald că tot este toamnă, la gât, unde vă place mai mult. Eu am multe eșarfe colorate pe care chiar îmi place să le port. Așa că pe 12 octombrie îmi voi lua o eșarfă care se va asorta cu ținuta și o voi purta. Dar până atunci știți ce am mai făcut? AM DONAT. Dacă pot aduce puțină fericire piticilor care se luptă cu cea mai grea provocare din viața lor, o voi face.

Știu că sunt multe cazuri sociale, dar dacă nu puteți face o donație cât de mică, haideți să PURTĂM O EȘARFĂ COLORATĂ PE 12 OCTOMBRIE și să fim 100% alături de copii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.