Nunta de salcie

➤ Nunta de salcie – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de salcie reprezintă aniversarea a 9 ani de căsătorie. Lemnul acestui copac, deși subțire și aparent fragil, este foarte rezistent datorită elasticității sale. Se va îndoi în vânt, dar nu se va rupe, la fel ca relația voastră, fiindcă partenerii știu să facă compromisuri sau să se îndoaie ‘după cum bate vântul’. După 9 ani de căsnicie, relația voastră este puternică, din ce în ce mai rezistentă la încercări, nu poate fi ruptă de orice adiere de vânt. Lapis lazuli este piatra specifică acestei aniversări iar macul este floarea ce se oferă cu această ocazie.

Idei de cadouri pentru nunta de salcie

  • Coșuleț împletit din ramuri de salcie. Probabil cel mai indicat cadou pentru această aniversare. Un coșuleț ornamental sau poate o geantă care să imite modelul împletiturii de salcie.
  • O cutie de bijuterii. Cu ocazia  aniversării a 9 ani de căsătorie poți oferi o cutie de bijuterii din lemn pentru parteneră sau un cufăr al amintirilor pentru partener.
  • Plimbare romantică cu barca pe un lac. Fiindcă este romantic și lacurile sunt mărginite de salcii, dacă plănuiești să faci o plimbare în parc nu ezita să închiriezi și o bărcuță cu vâsle.
  • Un puzzle din lemn. Chiar dacă nu este din salcie, pentru această aniversare ne putem inspira din cadourile pentru nunta de lemn. PS: este mai usor sa alegem pentru un adult decat daca am alege un puzzle pentru copii de 3 ani.
  • Mobilier împletit din ramuri de salcie. Dacă ai curte poți să cumperi un set de scaune cu masă din lemn de salcie sau din plastic ce imită salcia. Poți încerca același cadou dacă ai un balcon mare.
  • O ramă foto de lemn. Similar cu darurile pentru nunta de lemn, poți caută în arhiva ta o poză specială pe care să o pui într-o ramă care se potrivește cu mobila voastră.
  • Plantați o salcie împreună. Este o bună ocazie să plantezi o salcie, vei ține mereu minte această zi și vei avea parte de umbră în verile călduroase. Dacă nu stai la curte poți încerca să plantezi una în fața blocului (noi am plantat un stejar).
  • O icoană pictată manual pe lemn de salcie. Se găsesc în mânăstiri/biserici și sunt un cadou indicat pentru această aniversare (dacă nu ai deja prea multe)
  • O căsută pentru păsărele. Dacă stai la casă poți să pui o astfel de căsuță în copac, vei ajuta păsările și vei avea o nouă atracție în curte (nu o pune lângă geam, câteodată sunt foarte gălăgioase și fac multă mizerie).
  • Bijuterii cu pietre de lapis lazuli. Fiind piatra simbolică a acestei aniversări poți căuta bijuterii hand made care să conțină această piatră.

Acestea au fost ideile de cadouri pentru nunta de salcie. Dacă poți recomanda un alt cadou, lasă un comentariu pentru cei interesați.

1 thought on “➤ Nunta de salcie – 10 idei de cadouri în 2021”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.