Aniversarea a 15 ani de casnicie

➤ Nunta de cristal – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de cristal reprezintă aniversarea a 15 ani de căsătorie. După 15 ani de căsnicie probabil ne-am fi așteptat ca materialul simbolic să fie unul rezistent ca oțelul. Cristalul simbolizează delicatețe, frumusețe și rafinament, însă trebuie îngrijit corespunzător altfel se va sparge. Așa și relația voastră necesită mereu atenție și timp. Următoarea aniversare tradițională a căsniciei este peste 5 ani, nunta de porțelan, așa că profitați din plin de nunta de cristal.

Idei de cadouri pentru nunta de cristal

 • City break în Praga. O scurtă pauză de la banalul cotidian este binevenită cu orice ocazie. Dacă nu ați fost încă în Praga, puteți încerca această destinație pentru a aduce înapoi ca suvenir cristaluri de Bohemia (sau poate este cea mai bună ocazie să revedeți orașul)

 • Cadou amuzant ce poate in acelasi timp sa fie si folositor in bucataria voastra, de exemplu un set de condimente intr-un recipient mai deosebit (evident reutilizabil). Majoritatea au inscriptionate si expresii amuzante din viata de zi cu zi.
 • Un barometru. Chiar daca avem prognoza meteo pe telefon pentru cineva pasionat de istorie/stiinta, acesta in mod cert va fi un cadou deosebit. Cristalele din acesta isi schimba forma in functie de vreme, trebuie doar sa-l lasi langa geam si vei putea prezice vremea.
 • Vază de cristal. Poate este cea mai bună ocazie să cumperi acel gen de vază care poate să fie lăsată moștenire generațiilor ce vor urma. Probabil și copiii sunt destul de mari încât să nu îți mai faci griji că se poate sparge oricând. Daca nu va place asa mult ideea de vaza din cristal nu va faceti griji, la nunta de portelan puteti lua alta vaza.
 • Bijuterii cu cristale swarowsky. Sunt bijuterii accesibile care se pot găsi pe orice nuanță astfel încât să se asorteze cu orice ținută. Alegeți nuanța preferată a partenerei și sigur nu veți da greș.
 • Decorațiuni de brad. Știu că nu serbați aniversarea în luna Decembrie însă decorațiunile de brad din cristal sigur o să le păstrați că amintire mulți ani de acum înainte. Noi, de exemplu, avem ca tradiție un glob de sticlă pe an.
 • Set pahare din cristal. Profitați de ocazie pentru a lua un set de pahare de ocazie. Aveți la dispoziție o varietate foarte largă de unde să alegeți : pahare pentru vin roșu, pentru vin alb, cupe de șampanie, pahare pentru cocktail etc.
 • Bombonieră din cristal. Probabil copiii au ajuns deja la vârsta la care dulciurile sunt în siguranță și puteți să dotați casa cu o bombonieră din cristal. Dacă a fost achiziționată dintr-o excursie în Bohemia cum am recomandat mai sus, atunci sigur este cadoul ideal.
 • Bijuterii cu alexandrit. Cu o istorie relativ recentă, fiind descoperit în secolul 19, alexandritul este piatra simbolică a acestei aniversări. O piatră deosebită prin prisma faptului că ziua seamănă cu un smarald iar seara cu un rubin.
 • Un buchet de trandafiri. Pentru că nu trebuie să lipsească de la o astfel de aniversare, trandafirii fiind florile simbolice ale acesteri aniversări. Dacă doriți să vă surprindeți partenera, încercați să-i trimiteți buchetul de flori la serviciu printr-o comandă online
 • Ceas de masă din cristal. Poate reprezenta un cadou special, poate aveți acasă un birou în cazul în care studiați sau lucrați și de acasă ocazional.
 • O cină romantică. Fiind aniversarea voastră de cuplu nu trebuie să lipsească cina romantică. Cu această ocazie nu uitați să comandați o șampanie, aceasta se va servi în pahare de cristal.

Acestea au fost propunerile noastre de cadouri pentru nuntă de cristal. Voi ce cadouri recomandați pentru aniversarea a 15 ani de căsnicie?

Article Snippet
Nunta de cristal - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de cristal - 10 idei de cadouri
Description
O scurta descriere a acestei aniversari si o lista cu 10 idei de cadouri inedite pentru aceasta aniversare
Carmen
Publisher Name
Viata dupa bebe
Publisher Logo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.