aniversare casnicie

➤ Nunta de bronz – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de bronz sau nunta de lut reprezintă aniversarea celui de-al optulea an de căsătorie. Este o aniversare ce evocă statornicia, bronzul fiind un aliaj aproape nobil. Lutul este asociat cu mitul creării și până la această aniversare familia este în majoritatea cazurilor completă. Piatra de turmalină este specifică acestei aniversări.

Idei de cadouri pentru nunta de bronz

  • O excursie la mare. Nu este chiar genul de bronz la care se referă aniversarea dar în mod sigur partenerul nu se va supără dacă se bronzează pe malul mării.
  • Cană pentru cafea cu un mesaj haios. Sunt foarte multe magazine de cadouri care personalizează diverse obiecte, trebuie doar să ai mesajul potrivit.
  • Figurine de lut. Obiect de artizanat găsite la standurile cu meșteri populari. De obicei îi găsim la târguri sau prin stațiunile turistice. Alege un obiect care să reprezinte ceva pentru voi sau care să transmită un mesaj.
  • Bijuterii din bronz cu piatră de turmalină. Dacă tot este nunta de bronz, poți oferi bijuterii care să includă și piatra de turmalină, piatră simbolică pentru această aniversare.
  • O medalie/cupă de bronz. acă ai lângă tine un împătimit al sporturilor, atunci sigur va aprecia o medalie de bronz cu ocazia a 8 ani de căsătorie. Nu ezita să personalizezi medalia sau să-i atașezi o felicitare cu o urare amuzantă, de exemplu:

‘Se acordă medalia de Bronz cu ocazia a 8 ani de căsătorie. Pentru argint trebuie să mai aștepți 17 ani. Pentru locul I mai aveți doar 42 de ani’
‘Se acordă medalia de Bronz pentru 8 ani de rezistență eroică alături de X’.

  • Figurine din lut pentru gazonul din curte. Dacă stai la curte poți cumpără clasicul pitic din lut și/sau alte figurine ce se integrează în peisaj. Daca stai la casă, poți încerca un umidificator.
  • Sculptură sau figurină din bronz. Aș spune că este o variantă de rezervă, dacă nu ai alte idei sau ești pe ultima sută de metri. Aș alege o figurină care să reprezinte ceva pentru familie, altfel sigur te vei plictisi când ștergi praful. Un alt cadou clasic este clopoțelul de bronz.
  • Placuță inscriptionată. Este un moment bun să-ți achiziționezi o plăcuță cu numele familiei sau să schimbi plăcuța de la intrare dacă este din plastic. Sau poate vrei să cumperi o plăcuță din bronz cu numărul casei/apartamentului ? Un cadou foarte bun si pentru nunta de tinichea.
  • Un curs de olărit. Nu am încercat această activitate dar sper să o putem încerca împreună cu această ocazie și să facem cu mâinile noastre o parte din cadoul pentru nunta de lut.
  • Planta preferată în ghiveci de lut. Nu sunt multe de zis pentru această opțiune, dacă ai deja plantă favorită în casă, eu recomand bonsaiul.

Acestea au fost sugestiile noastre de cadou pentru nunta de bronz. Dacă ai alte idei ce nu se regăsesc în listă, te rugăm să lași un comentariu pentru alți cititori interesați.

3 thoughts on “➤ Nunta de bronz – 10 idei de cadouri în 2021”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.