Andrada Bijoux

➤ Mărțişoare handmade făcute de mămici – 10+ idei în 2022

➤ Ştiu că suntem la începutul lunii februarie. Dar când vrei să achiziționezi ceva frumos pentru o persoană dragă, cauți şi cumperi din timp. Plus că mărțisoarele prezentate mai jos sunt handmade deci necesită timp. Dacă doreşti ceva personalizat şi care nu este poate pe stoc, trebuie să comanzi din timp. Toate minunățiile de mai jos sunt făcute de mămici. Despre mămici şi despre mărțişoarele făcute de ele poți citi mai jos.

Mărțişoare handmade făcute de mămici

  1. Andrada Bijoux -Andrada este mămica unei fetițe dulci și crează mărtișoare colorate cu mărgele și pietre cusute manual. Brățara-mărțișor este un accesoriu discret care poate fi purtat pe toată perioada anului. Bănuțul de 16 mm este din oțel inoxidabil, iar șnurul este ajustabil. Fiecare bijuterie creată de Andrada este unică. În anul 2022, ne propune și broșa cusută manual sau agrafa-mărțișor. Despre bijuteriile create de ea puteti citi aici.

Sursa foto: Andrada Bijoux

2. La Libelulle Atelier găsiți mărțişoare din fetru cu broderie computerizată (5000-6000 de împunsături pentru fiecare broşă-mărțişor). Au mărțișoare colorate, haioase sau parfumate pentru toate preferințele. Ele sunt create de Vali și Sarita, doi părinți cu doi pitici de 6 ani și 2 ani care încercă să îmbine viața de părinți cu atelierul.

Sursa foto: Libelulle Atelier

3. Povesti Impletite – by Cristina Moldovan  Cristina, mămică de două fetițe și omul din spatele poveștilor împletite, anul acesta vă propune ca de 1 martie să dăruiți emoții, trăiri, din suflet pentru alte suflete! Mărțișoarele sunt din lemn, pirogravate cu mesaj, vin însoțite de ac de broșă, șnur alb-roșu și pliculeț de hârtie natur.

Sursa foto: Povesti impletite – by Cristina Moldovan

4. Yannia ne propune în această primăvară mai multe modele de mărțişoare pentru copii și pentru doamne : de piele cu accesorii acrilice dispuse în motive tradiționale restilizate, broşe cu mărgele şi flori textile, breloc/accesoriu poşetă/penar/ghiozdan etc. sau accesorii de păr-agrafe. Toate vor purta şnur de mărțişor şi vor fi ambalate personalizat. Mămica Anda crează în timpul liber diverse picături de frumos ca să îşi facă viața cât mai colorată. Îi place să facă diverse cadouri şi de aceea a început să facă multe…. decorațiuni. Numele paginii de Facebook a fost inspirat de băiețelul dânsei.

Sursa foto: Yannia

5. Pe pagina Istoriato – The Alchemy of dreams găsiți mărțişoare din porțelan de Limonges, modelate şi pictate manual, cu inserții de aur, arse la la temperaturi între 800 și 1200 de grade. Minunățiile ies din mâinile mămicii Elena.

Sursa foto: Istoriato – The alchemy of dreams

6. Deliciile Violetei – Violeta este mama a doi copilași, de 2 ani și respectiv 5 ani. După câțiva ani de trai în buricul târgului s-au retras la poalele munților, în minunata Bucovina, locul ei natal. De profesie este inginer alimentar, cu talent nativ în pictură. Pictează și desenează de aproximativ 4 ani. Violeta ne propune pentru acest an mărtișoare pictate și mărtișoare “ciocolatoase”.

Sursa foto: Deliciile Violetei

7. Roxuletz Atelier handmade with love – Roxuletz a descoperit această pasiune încă din copilărie când o vedea pe mama ei croșetând pulovere, mileuri sau tricotând șosete. O urmărea cum făcea, apoi când pleca pentru câteva minute, îi lua “lucrul manual” și încerca să continuie ea. A început cu tricotat de șaluri, pulovere pentru ea, apoi a început să croșeteze diverse florice, coșuri, iar de câțiva ani a descoperit brodatul în special pe gheme de mohair și rotocoale colorate pe care le utilizează pentru coliere. Această îndeletnicire o relaxează după o zi de lucru cu multe cifre. În ultima perioadă lucrează lângă bebelinda ei de 7 luni, căreia îi place când vede atâtea culori în jurul ei, este foarte curioasă să descopere. Mămicii i-ar plăcea să îi transmită și fetiței ei această pasiune moștenită, de altfel. Propunerile mămicii de mărtișoare pentru acest an sunt mărtișoarele tip broșă și colierele colorate handmade. 

Sursa foto: Roxuletz Atelier handmade with love

8. Lifestyle with art – Creațiile pe care le face Anca chiar sunt OPERE DE ARTĂ. Sunt atent lucrate manual, superbe, inspirate din natură și sincer erau ambalate cu așa multă grijă încât îmi părea rău că le desfac. Mărțișoarele create de Anca sunt din lut, lucrate în întregime manual și se pot personaliza cu mesajul dorit.

9. Fire cu iubire – Mămică de 2 păpusi magice, inginer geodez de meserie, o fire veselă, optimistă, romantică, ambițioasă, care iubește oamenii sinceri și dornici de a face lucruri faine în viață. Îi place să se implice în diferite proiecte și să cunoască oameni, iar de când este mamă a întâlnit mulți oameni faini în domenii diferite, deci voluntariatul are multe părti faine, pe lângă mulțumirea sufletească! Mămica ne propune de mărțișor fluturași și coșuri croșetate. Secretul produselor sale este pasiunea pusă când lucrează.

Sursa foto: Fire cu iubire

10. Pentru că se apropie sărbătoarea Mărțișorului, Panoya ne propune câteva bijuterii care pot fi dăruite cu această ocazie specială. De la șnururile alb roșii cu pandantive din argint, până la o reinterpretare a acestora cu pietre semiprețioase și perle.

Sursa foto: Panoya

11. Elan a pornit timid acum 5 ani într-un apartament în București. Dorința de a transforma pasiunea lor pentru lucrul cu pielea într-un job permanent a prins contur încet încet și în mai puțin de un an au pornit pe drumul anteprenoriatului. S-au implicat 100% în tot procesul de realizare al produselor, astfel încât au reușit să aducă pe piața din România produse lucrate manual, originale și de o calitate înaltă. În prezent ELAN a devenit un brand recognoscibil, care are în spate o mână de oameni faini care urmăresc creșterea brandului investiind continuu în dezvoltarea și realizarea de noi produse pe placul #elanilor De mărțișor puteți comanda pentru voi sau pentru persoanele dragi vouă: genți, portofele minimaliste, port-carduri, brățări sau accesorii construite folosind metode tradiționale de la tăiere la trasare, găurire, stanțare și coasere. 

Sursa foto: ELAN

În loc de mărțişoare făcute în China, eu prefer să cumpăr anul acesta mărțişoare de la mămici care lucrează pentru pasiunile şi pentru familiile lor. Voi ce fel de mărtișoare preferați?

4 thoughts on “➤ Mărțişoare handmade făcute de mămici – 10+ idei în 2022”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.