MAMA FEST

Cadouri inedite, ateliere inițiate de mame şi multe altele la MAMA FEST – ediția de Paşte

  • 2 min read

Dacă vreți să cumpărați un cadou deosebit pentru familie cu ocazia Paştelui, atunci MAMA FEST este locul potrivit. Acolo veți descoperi un târg cu produse şi servicii de soi, create de SUPER MAME (jucării, haine, home & deco). La MAMA FEST veți mai avea parte de sesiuni de răsfăț, joacă, joacă şi iar joacă pentru pici, tombolă, ateliere de sezon, de un respiro pe cinste La Bordei şi multe altele.

Evenimentul are loc La Bordei – Cotroceni Business Center, intersecție Vasile Milea cu intrare Fruntaş Mihai Anghel, lângă AFI Palace Cotroceni Mall – intrare Sfera, Bucureşti în data de 9 aprilie, de la 10-19 iar INTRAREA ESTE LIBERĂ LA TÂRG!

Deci puteți petrece timp de calitate în familie, admirați proiectele mamelor care lucrează de acasă, participați la tombolă, mâncați ceva bun. Mai multe detalii despre eveniment, găsiți pe Facebook.

AGENDA EVENIMENTULUI (preluată de pe Facebook, dar se vor anunța şi alte ateliere):
1.  Atelier cu şi despre fetru ora 10:00-12:00, taxa 20 lei, înscrieri pe adresa contact@wahm.ro

2. Atelier Fimo, ora 12:00-14:00, taxa 20 lei, înscrieri pe adresa contact@wahm.ro

3. Atelier împâslit lână tematica ”O planetă la alegere din sistemul solar” ora 14:00-16:00, taxa 50 lei, înscrieri pe adresa loredana.onilov@wahm.ro

! Toate materialele sunt incluse iar ceea ce lucrați puteți lua acasă.
Puteți veni însoțiți şi de copilaşi, există un loc de joacă spațios, cu personal pentru supraveghere în incinta locației cu un preț special de 30 lei (nelimitat), sau puteți să lucrați împreună cu ei la ateliere.

Mămicile participante la MAMA FEST fac parte din comunitatea WAHM România, o inițiativă socială menită să vină în sprijinul mamelor active și conștiente de importanța lor vitală în cadrul familiei. Asociația Work At Home Moms creşte şi sprijină comunitatea de mămici din toată țara prin evenimentele şi activitățile organizate, menite să încurajeze și să sprijine mamele ce doresc să își deschidă și să își dezvolte o afacere proprie, încă din stadiul de idee.

Dacă doriți să cunoaşteți mamele creatoare de frumos, să le vedeți şi să şi cumpărați creațiile lor, să participați la ateliere şi să petreceți o duminică mai deosebită, atunci mergeți la MAMA FEST -ediția de Paşte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.