CeraVe

Îngrijire cu ceramide de la Cerave

În ultimul timp, rețelele sociale pur și simplu au explodat cu produsele CeraVe. Orice scroll aș fi dat, îmi apărea cineva care a testat produsele. Așa că am zis să le testez și eu, să știu despre ce vorbesc oamenii. M-am înscris în ultimul moment într-o campanie Buzzstore, am fost selectată și am primit un kit de testare Cerave destul de rapid.

Prima mea întrebare a fost: ce sunt ceramidele? Ceramidele sunt componente esențiale ce formează bariera de protecție a pielii și mențin pielea hidratată. O mare parte din problemele dermatologice sunt asociate cu un nivel scăzut de ceramide deoarece pielea nu mai este hidratată și factorii externi care agresează pielea pot pătrunde cu ușurință, conducând la o piele uscată și iritată.

Medicii dermatologi CeraVe au dezvoltat o gamă de produse de îngrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii pentru a oferi o hidratare pe termen lung, după o singură utilizare.

Ce a conținut kitul meu de testare primit de la CeraVe și Buzzstore:

  • 1 Gel de spălare hidratant CeraVe 236 ml
  • 1 Cremă hidratantă pentru față și corp CeraVe 340 g
  • 1 Gel de curățare spumant CeraVe 20 ml
  • 1 Loțiune hidratantă CeraVe 20 ml
  • 5 pliante cu mostră CeraVe Cremă hidratantă
  • 5 pliante cu mostră CeraVe Gel de curățare hidratant.

CeraVe Cremă Hidrantanta pentru față și corp nu are miros, hidratează eficient și nu este grasă. Se absoarbe foarte repede în piele, iar pielea a rămas hidratată până la dușul de a doua zi. Îmi place că o putem folosi toți din familie pentru că este recomandată și copiilor peste 3 ani, iar Ana doar ce a împlinit 3 ani. 🙂

CeraVe Gel de spălare Hidratant curăță fără a perturba bariera de protecție a pielii. Are o formulă fără parfum și este potrivit pentru pielea sensibilă. Nu face spumă și eu sunt tentată să pun o cantitate mai mare de produs pentru a simți că mă spăl. :)) Cred că o să îl folosesc tot pentru cea mică pentru că ei i se potrivește mai bine.

CeraVe
Se asorteaza cu faianta mea din baie 😛
CeraVe

Sincer, nu pot spune că am remarcat vreo diferență între loțiunea hidratantă și crema hidratantă. Poate doar de ambalaj. Ambele hidratează pielea la fel de bine și nu au parfum.

CeraVe

Gelul de curățare spumant este un bun demachiant pentru față, elimină excesul de sebum, impuritățile și machiajul. Formula fără parfum este potrivită pentru pielea sensibilă.

CeraVe

Produsele CeraVe mi se par potrivite pentru anotimpul rece când pielea este mai uscată. Mi se par potrivite pentru persoanele cu piele sensibilă, predispusă la acnee sau cu piele uscată. Îmi place că sunt produse potrivite pentru întreaga familie, pot fi utilizate de copiii peste 3 ani.

Dar nu trebuie să mă credeți pe mine, ascultați mai jos:

Ultima campanie Buzzstore la care am participat a fost despre noua gamă Barnangen – produsele suedeze care îți propun să te relaxezi.

Dacă dorești să primești spre testare produse gratuit (nu trebuie să ai blog) te poți înscrie aici și apoi să aplici pentru campaniile la care dorești să participi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.