bonprix

👗 Haine deosebite pentru momente deosebite

👗 Când avem evenimente deosebite în familie, intru pe bonprix și sigur îmi găsesc ceva frumos la un preț bun. Merg la sigur. După multiple comenzi reușite, mi-am dat seama că aici găsesc haine pentru toate ocaziile. Dar ce te faci când fiică-ta e mai fashionistă ca tine și urmează ziua ei? O lași pe ea să aleagă ținutele pentru toată familia și te conformezi. Că e ziua ei și ea e șefa. Ce ținute ne-a ales Ana de ziua ei, vedeți în articol.

bonprix

👗 Anul trecut de ziua Anei, am comandat ținute pentru mine și copii de pe bonprix sub atenta ei supraveghere. Dar mai mult am ghidat-o eu. Anul acesta îmi spune direct că vrea de pe site-ul ăla la modă o rochie. :)) Am întrebat-o dacă ne putem comanda și eu și Bogdan ceva și mi-a spus direct că îmi alege ea. Ok… 

bonprix

👗 Ea își dorea mult o rochie pentru fete cu geantă gen set. A văzut la ea nu știu cine. Și când i se pune pata pe ceva, mă bâzâie până găsim. Am găsit o rochiță frumoasă, din bumbac organic, comodă și bonus, cu unicorn pe ea. Erau mai multe modele de rochii cu gentuță, dar unicornul a fost câștigător. Deși Ana și-a făcut ziua la un loc de joacă unde se putea costuma în orice își dorea, a ales să rămână în rochiță pe toată durata petrecerii. Ceea ce înseamnă că îi place mult. Iar gentuța a fost mai mult decât folositoare pentru a strânge în ea dulciurile de la pinata. 

bonprix

👗 Frățiorului ei i-a ales o ținută în ton cu rochița ei albastră. Bogdan a fost îmbrăcat cu o pereche de jeanși rezistenți și un pulover marin dungat din bumbac. Ana i-a ales o ținută comodă și frumoasă. Jeanșii au un croi relaxat și zona genunchilor întărită pentru mai multă rezistenţă la joacă. Bogdan a alergat invitatele Anei la petrecere toată seară îmbrăcat așa. El adoră să alerge. Și se pare că și fetelor le-a plăcut.

bonprix

👗 Eu am pus filtru pe mărimea 36 și i-am arătat Anei toate variantele de rochii de pe site. Care erau foarte multe. Îmi spune direct “ASTA”. Eu, stai să ne uităm la toate. Poate asta, poate asta… îi arătam eu ce mă atrăgea “Nu. Asta.” Îmi tot arăta spre o rochie ce mi se părea a fi un leopard albastru. Dar este ziua copilului așa că mă îmbrac în ce vrea ea. Până la urmă eu i-am spus să ne aleagă ținutele. Dar când a sosit comanda, mi-am dat seama că materialul este plăcut, nu este strident cum mi se părea inițial, iar rochia maxi albastru petrol leo imprimat este genul de rochie în care poți mânca liniștită toată pizza de la ziua copilului, tortul și ceva extra și nu se vede. Și mai este și comodă. Este o rochie subțire și lungă perfectă pentru o petrecere lejeră, de copii.

bonprix

👗 Ana s-a distrat foarte mult de ziua ei. Sunt fericită că deși este născută pe 28 decembrie și am sărbătorit-o atunci au reușit să ajungă 4 fetițe și un băiețel la ziua ei. Am mers la locul ei de joacă preferat, timpul a trecut imediat și toată lumea s-a simțit bine.

Tags:

8 thoughts on “👗 Haine deosebite pentru momente deosebite”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.