Evenimente

Evenimente pentru mămicile din București: Mame, tocuri și Rose / Mami Next Level și un bonus

  • 5 min read

De 11 ani de când locuiesc în București apreciez cât de norocoasă sunt și câte oportunități îmi oferă acest oraș mare. Sunt convisă că mai sunt orașe în care se țin evenimente, dar nu ca în București. Aici ai în fiecare seară ceva de făcut, doar timp să ai. Mai ales că la multe evenimente accesul este gratuit, afli o mulțime de informații importante, socializezi și eventual mai primești și un cadou.

La două astfel de evenimente am fost eu săptămâna aceasta. Primul a fost Mame, tocuri și rose al fetelor de la Cafeaua de la 10. Respectiv Ada de la Ceai cu mămici și Dina care scrie pe blogul Mami pe tocuri. Evenimentul a marcat un an de Cafeaua de la 10 și a fost mai mult o ieșire între (multe) prietene care au băut rose nelimitat și au povestit cam despre tot. Am început cu sfaturi despre copii și am ajuns cumva la discuții despre sex.
Nu ne-am întâlnit doar să le sărbătorim pe fete, am donat pentru Asociația Anais care se ocupă de mame și copii, victime ale violenței în familie.

Evenimente

Asociatia ANAIS are în desfășurare trei proiecte principale: “Stop violenței în familie” – oferind gratuit consiliere juridică și psihologică victimelor violenței în familie cu privire la drepturile acestora și în vederea obținerii unui ordin de protecție; “Da, te putem ajuta cu ceva” – consiliere psihologică gratuită pentru femeile diagnosticate cu cancer la sân sau de col uterin și “Actiuni caritabile și de susținere” pentru persoanele aflate în dificultate.

Aș fi stat la eveniment până dimineața, dar am primit mesaje că la 9 maxim trebuie să ajung acasă să culc copilul. Copil care zici că băuse 5 cafele la cât de multă energie avea. Am adormit cu cea mică nici nu știu pe la cât cu gândul la măștile de la 7th Heaven primite la eveniment și când îmi voi face timp să le aplic.(acum când scriu articolul este un moment bun).

Evenimente

A doua zi am fost la Mami next level, eveniment organizat de Nico de la Mama pe Toc, Diana de la Mame Nebune și Gya de la The Urban Diva. Evenimenul a avut loc la Ceainăria Green Tea și a fost mai “cuminte”. Fetele ne-au vorbit despre cum să te relaxezi, cum să te regăsești, ce poți face pentru tine, despre cum să te îmbraci și multe altele. La final a fost o tombolă și fiecare mămică a plecat acasă cu un cadou. Eu am primit cartea “Trei săptămâni, cu trei copii” pe care după ce o voi citi, probabil, voi vedea ce viață ușoară am eu cu un singur copil. 🙂

Evenimente

Dacă v-am povestit despre două evenimente la care am participat, urmează să vă spun despre un eveniment care va avea loc marti, 30 octombrie și miercuri 31 octombrie la Bistro CAVA, la ora 18:00. Este vorba de Redescoperă iubirea cu Dana Nălbaru.

După o perioadă în care s-a retras din viaţa publică pentru a-şi dedica energia aproape exclusiv familiei, Dana Nălbaru vine alături de publicul ei într-o întâlnire de suflet. În cadrul acesteia, Dana va împărtăşi celor prezenţi experienţe din viaţa ei, va răspunde întrebărilor şi va povesti paşii pe care i-a făcut pentru a-şi găsi echilibrul interior.
Alături pe psihoterapeuta Diana Luana Frazzei vor fi încurajate demersurile de redescoperire a puterii interioare, pornind de la povestea de viaţă şi resursele fiecăruia.

Evenimente

“Primesc zilnic întrebări online despre viaţa mea de familie, despre modul în care am reuşit să fac trecerea de la viaţa agitatată din lumina reflectoarelor, la viaţa de mamă, căreia m-am dedicat cu drag în ultimii ani. Cele mai multe întrebări vorbesc despre iubire, iubirea de sine, iubirea în cuplu, iubirea de părinte şi despre cât de greu este să păstrezi această iubire vie în viaţa prea agitată a multora dintre noi. Voi răspunde acestor întrebări, dar mai ales vă invit să găsim împreună resurse şi răspunsuri pentru a ne face toţi o viaţă mai bună.“ declară Dana Nălbaru.
Evenimentul este susținul de Itsy Bitsy FM și puteți intra aici pentru mai multe detalii.

Evenimentele pentru mămici durează în jur de 2 ore. Sau cât poți sta. Dacă tot mergi, acordă-ți acest timp DOAR PENTRU TINE. Găsește pe cineva de încredere cu care îți poți lăsa copilul și vino TU. Atunci când vii cu cel mic clar nu te poți deconecta, nu poți asculta atent absolut tot, nu este chiar TIMP PENTRU TINE. Mai ales că la unele evenimente se fac și diverse workshop-uri la care nu poți participa fizic. Aici vorbesc din experiența unei persoane care merge la evenimente și cu cea mică și fără ea. Îmi place să merg cu ea la evenimentele dedicate copiilor, dar la cele dedicate mămicilor prefer să merg singură.

1 thought on “Evenimente pentru mămicile din București: Mame, tocuri și Rose / Mami Next Level și un bonus”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.