Elgydium a lansat paste și periuțe de dinți cu simpaticele personaje din ICE AGE

Elgydium este o marcă de produse pentru igiena orală care ne place. Cumpăr produsele cât de des pot, singurul inconvenient este că se vând foarte repede, iar în farmaciile din cartierul nostru se golește stocul des. Ana este super încântată de pasta de dinți cu căpșuni. Eu sunt norocoasă deoarece ea este un copil căruia chiar îi place să se spele pe dinți.

Elgydium

Spălatul pe dinți a fost un aspect pe care am insistat încă de la apariția primilor ei dinți, iar acum este unul dintre ritualurile ei preferate.

Elgydium

Pentru copiii cu vârsta între 2 și 6 ani, Elgydium Kids are o formulă bine adaptată pentru a proteja dințișorii de lapte și pentru a întări smalțul dentar și au în același timp o aroma plăcută de căpșuni, banană sau rodie. În plus, periuțele din această gamă au peri flexibili, formă concavă și indicator colorat pentru doza optimă de pastă de dinți.

Elgydium

Gama Elgydium Junior oferă copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani două opțiuni delicioase: pastă de dinți cu aromă de gumă de mestecat sau tutti frutti. Acestea au o formulă cu o concentrație de Fluorinol® bine adaptată pentru a proteja dinții permanenți, iar periuțele au peri specializați pentru a pătrunde în spațiile interdentare greu de curățat.  

Elgydium

V-am mai povestit în cadrul rubricii mele cu produsele consumate de Ana lunar că a început să își aleagă singură produsele (sub supervizarea mea). Iar animăluțele simpatice de pe ambalaj sunt un criteriu de alegere.

Eu sunt fan Epoca de gheață. Personajul meu preferat este Scrat 🙂 Am acasă plușuri cu el și diverse figurine. Nu știu cine este mai încântată de noile ambalaje Elgydium cu Epoca de gheață. :))

Elgydium

Personajele celebrei animații ICE AGE se regăsesc pe ambalajul pastei de dinți cu gust de căpșuni Elgydium Kids (2-6 ani) și pe cea cu aromă tutti frutti din gama Elgydium Junior (7-12 ani), cât și pe ambalajul periuțelor din aceste game.

Care sunt ingredientele ce fac formula Elgydium atât de eficace?


Pastele de dinți Elgydium Kids și Junior au la bază două substanțe ce oferă protecție superioară împotriva cariilor :

  • Fluorinol® – fluorură de înaltă performanță, ajută la remineralizarea dinților
  • Siliglicol –peliculă de apărare filmogenă, ce prelungește fixarea fluorurilor pe smalț
Elgydium

Vouă vă plac personajele din ICE AGE? Care este preferatul vostru?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.