cashback

Cum să economisești folosind o platformă de cashback

De când a început pandemia, majoritatea cumpărăturilor noastre s-au mutat online. Vin mulți curieri săptămânal, au început deja să mă cunoască. 🙂 Adevărul este că îmi este destul de comod să plasez comenzi online. Fiecare dintre noi a achiziționat deja cel puțin odată on-line așa că poate te interesează și pe tine cum faci să primești bani înapoi la achizițiile tale.

Deci cum ar fi dacă magazinele te-ar plăti să cumperi de la ele din bugetul lor de marketing în loc să plătească pentru publicitate? Este foarte simplu! Dintre toate metodele de economisire, cea mai la îndemână mi se pare folosirea unei platforme de cashback, unde primești bani înapoi la fiecare achiziție. Știți din articolele mele anterioare că îmi place să economisesc și să găsesc surse de venit suplimentare.

Ideea unei platforme de cashback este simplă – instalezi o extensie de browser sau o aplicație de mobil și faci cumpărături on-line așa cum faci în mod obișnuit când cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri, chiar și piese auto și primești între 1% și 30% cashback. Astfel că anul acesta de Black Friday poți să pui și bani deoparte dacă găsești ceva de care ai cu adevărat nevoie.

Căutând opțiuni de economisire, am găsit platformele de cashback disponibile în România și am realizat că platforma www.Cashclub.ro nu este doar o platformă de cashback ci poate aduce o valoare mult mai mare utilizatorilor. Ea are câteva funcționalități în plus care fac diferența când vine vorba de economisire. În primul rând sunt peste 800 de magazine partenere din RO și din afară (vezi secțiunea “Magazine”).


Ce are în plus platforma Cashclub.ro:

  • Comparator de prețuri integrat în platformă
  • Extensie de browser pentru Chrome: https://bit.ly/3m1Hdmg
  • Extensia va deveni propria ta asistentă, care îți va aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva
  • Aplicație mobil iOS și Android
  • Cel mai nou program de referral din România
  • În pagina de “Promoții” puteți vedea produsele cu cea mai mare reducere

Mai departe poți fi tu cel care își invită prietenii și câștigă 30 lei pentru fiecare cont activat (adică să aibă minim o comandă validă). Intră în “Contul meu” și preia linkul tău personalizat dând click pe “Invită-ți prietenii” și ai 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe linkul tău și va plasa minim o comandă, iar prietenii tăi vor primi și ei de asemenea 30 de lei.

Ce nu este o platforma de cashback? NU este un MLM, schemă piramidală sau altele:). Însă este o platformă care se bazează pe marketing afiliat. Printre magazinele partenere de unde poți încasă cashback: Booking.com, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis și multe altele.

Astfel că eu mi-am făcut lista de cumpărături pentru Crăciun cu Cashclub.ro:

  • Cărți pentru copii și pentru mine de la Cărturești
  • Jucării tot pentru copiii din grup de la Noriel
  • Rezervarea unei vacanțe cu anulare gratuită pe Booking

Sursa foto: pixabay.com

23 thoughts on “Cum să economisești folosind o platformă de cashback”

  1. Eu am folosit pana acum cele doua platforme ING, Bazar si cealalta (imi scapa numele acum). E interesant conceptul, adica sigur nu strica, dar ar fi util sa nu mai fiu nevoit sa activez ofertele inainte sau ceva de genul asta. Probabil pe viitor vor fi incluse direct in cardul de debit/credit, cum se intampla de exemplu pe afara cu air miles.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.