Eu parinte ghemotoc

Începuturile sunt pline de entuziasm, dar și de teama de necunoscut. Este unul dintre motivele pentru care echipa Eu, părinte ghemotoc se adresează proaspeților părinți. În perioada 27-28 octombrie, în București vor avea loc două seminarii, fiecare cu o temă de mare interes pentru cei care au copii cu vârsta până în 3 ani: Traumele…Continue Reading “[Concurs] Weekend de autocunoaștere cu Eu, părinte ghemotoc”

Concurs aniversar

Astăzi blogul meu împlinește un an. Deci, la mulți ani lui. Și mie. 🙂 În urmă cu un an, l-am lansat în lume și am avut parte de multe reacții pozitive din partea prietenilor. Mă așteptam să fie maxim cinci persoane care îmi dau like pe Facebook, dar din prima zi au fost peste 100…Continue Reading “Astăzi blogul împlinește primul an + CONCURS”

Concurs aniversar facebook

Pe pagina de Facebook  Viata dupa bebe se desfășoară un concurs aniversar. M-am gândit să anunț și pe blog, în cazul în care nu îmi urmăriți pagina de Facebook. 🙂 Blogul va face un an pe 31 iulie 2017 și atunci voi extrage câștigătorul prin woobox. Ce trebuie să faci? 1. Like paginii Viata dupa…Continue Reading “Concurs aniversar pe Facebook”

Alfabetul distractiv

Cartea în versuri “Alfabetul distractiv“, de Daniela Marcu este o combinație uşoară, frumoasă şi atractivă pentru ca orice copil să poată învăța să scrie şi să citească uşor, cu plăcere, în joacă. Cărticica “Alfabetul Distractiv“,  care face parte din seria, “Melc Codobelc”, cuprinde un altfel de Alfabet, un Alfabet prezentat de un Melc poznaş.  În…Continue Reading ““Alfabetul distractiv”, de Daniela Marcu şi un concurs simplu şi distractiv”

Concurs luna noiembrie 2016

UPDATE: Castigatoarea concursului este Coman Alexa. Felicitari! Este timpul pentru concursul lunii noiembrie 2016. Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook Viata dupa Bebe.  Ce trebuie sa faci? 1. Like paginii Viata dupa bebe (daca nu ai dat deja). 2. Like & share public imaginii concursului. 3. Adaugi un comentariu la imaginea concursului cu #viatadupabebe Concursul se…Continue Reading “Concurs luna noiembrie 2016”

UPDATE: Castigatoarea concursului este Gucianu Andreea. Felicitari! Va multumesc mult pentru sustinere, va multumesc ca imi cititi articolele, va multumesc pentru fiecare like in parte, va multumesc ca distribuiti articolele care va plac :*:*  As vrea sa va spun “multumesc” cu un nou concurs. Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook Viata dupa Bebe.  Ce trebuie…Continue Reading “Concursul lunii octombrie”

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este Maryana Petronela. Felicitari! Concursul lunii septembrie se desfasoara pe Facebook Viata dupa Bebe.  Ce trebuie sa faci? 1. Like paginii Viata dupa bebe 2. Like & share public imaginii concursului. 3. Adaugi un comentariu la imagine cu #viatadupabebe Concursul se desfasoara in perioada 02.09 – 30.09.2016 Castigatorul va fi…Continue Reading “Concursul lunii septembrie”

concurs samponele nivea

UPDATE: Concursul s-a incheiat si castigatoarea este Adina Sandu Ador concursurile! Iar daca ma cunosti personal, cu siguranta stii lucrul acesta despre mine. Deci cum altfel imi pot lansa blogul decat printr-un concurs! Am participat la o licitatie caritabila si acolo am castigat un set pentru bebelusi cu produse Nivea. Si cum dar din dar…Continue Reading “Concurs samponele Nivea Baby”