Glemis

Celulita mea merită să fie tratată profesional

Celulita este modul prin care Mama Natură îți spune să iuțești pasul când treci pe lângă un fast food. Sau să te oprești la prima mini prăjitură mâncată. Sau să înlocuiești timpul petrecut la televizor cu timp în care faci mișcare.

Experiența mea cu celulita este un dute-vino. Plecă sau revine, în funcție de stilul meu de viață. Dacă renunț în mare parte la zahăr, dacă mănânc cât de sănătos pot, dacă fac sport când timpul îmi permite și mă dau aproape zilnic cu cremă, lucrurile merg bine. Dacă mănânc ca un purcel și singura mea formă de mișcare este butonatul telefonului, este clar ce se întâmplă.

Folosesc produse profesionale pentru păr, pentru unghii, mă machiez cu produse profesionale, dar cu celulita ce fac? Ce dacă vreau să scap de ea și să nu o mai văd vreodată? Nu merită și ea să fie tratată corespunzător? Iarna este sezonul portocalelor, dar… totuși?

Anul acesta, iarna care se instalează cu pași rapizi mi-a adus frig și zăpadă și două noi creme profesionale de la Remary. Am primit o Cremă termoactivă anti celulitică profesională care miroase minunat, are o consistență untoasă și este perfectă pentru masaj. Am mai folosit creme termoactive, pe care după ce le aplicam, simțeam că îmi ardeau pielea până la limita suportabilității, că îmi ia foc la propriu celulita.

crema anticelulitica glemis

Crema termoactivă anti celulitică profesională Remary are un efect plăcut de încălzire, nicidecum să simți cum îți arde pielea. Senzația de căldură este puțin mai intensă dacă o aplic imediat după duș, dar este o senzație placută. Complexul Pro Active Remary mărește permeabilitatea datorită efectului termoactiv și permite ingredientelor active conținute de cremă (alga marină brună, algele marine de stâncă, iedera, coada calului, sunătoarea, extractul din frunză de viță de vie și păpădia) să ajungă la stratul vizat în piele.

crema de slabit glemis

Alternativ, folosesc și o Crema profesionala pentru slabit cu alge Remary ce contribuie la: diminuarea semnificativă a celulitei, reducerea circumferinței corporale, arderea grăsimile și detoxifierea organismulului. Crema cu alge și uleiuri esențiale pentru slăbit ajută la eliminarea toxinelor, a lichidelor în exces, îmbunătățește circulația sângelui și cea limfatică, lăsând pielea revitalizată. Iar crema miroase delicios. Crema profesională pentru slăbit cu alge are aceeași consistență untoasă, se masează foarte bine și se absoarbe repede în piele, iar după masaj am o senzație placută, de confort.

glemis pareri

Este prima mea comandă pe Glemis.ro și am rămas foarte plăcut impresionată de cum au decurs lucrurile. La scurt timp după ce am plasat comanda, am fost sunată pentru confirmarea ei și în ziua urmatoare am primit produsele. Dupa ce le-am testat, mi-am scris parerea pe site despre comandă și despre produse și am primit un voucher cadou.

Cremele comandate de mine de pe Glemis.ro, deși sunt creme profesionale, se pot aplica acasă, prin masaj, ca orice alte creme obișnuite. Doar că rezultatele apar mai repede. Pielea mea este mai fermă, mai hidratată, mai elastică și este o adevarată plăcere să le aplic în fiecare seară.

Când gropițele în obraji nu sunt unde ți-ai dorit, poate ar fi cazul să apelezi la un mic ajutor. 🙂

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Glemis
Product Name
Crema anticelulitica
Tags:

4 thoughts on “Celulita mea merită să fie tratată profesional”

  1. Sa ne zici cum esti dupa o tura de creme.
    Eu nu am mai folosit de multi ani o crema anticelulitica, dar la mine e focalizata fix pe pulpe, am forma scaunului de birou bine marcata 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.