dezumidificatorul și purificatorul cu consum redus de energie Meaco de la Aleco Air

Iarna petrecem foarte mult timp acasă. Mergem în vizite, ieșim pe afară și stăm până înghețăm, ne plimbăm prin magazine, ieșim la un ceai cald, dar abia așteptăm să ne reîntoarcem acasă. Unde este cald și bine. Când ne căutam casa noastră (care este un apartament) știam bine ce ne doream. Nu am găsit chiar…Continue Reading “Iarna petrecem mult timp în casă, să beneficiem de aer purificat”

Când ne-am mutat în apartamentul nostru în urmă cu 2 ani și jumătate, am trecut și prin etapa electrocasnicelor. După o scurtă analiză a pieței, am decis să cumpărăm de la Beko, printre puținele mărci care fabrică/asamblează și la noi în țară, dornici să susținem economia locală. Produsele aveau garanție de 2 ani care se…Continue Reading “Dezamăgirea service Beko”

Lifecare

Nu este niciun secret că îmi place să testez produse noi apărute. Produsele Life Care nu știu cât de noi sunt, compania fiind înființată înca din 2005, dar sunt noi pentru mine. 🙂 Am folosit câteva produse la curățenia de toamnă/curățenia înainte de reîntoarcerea mea la muncă și o să vă spun ce părere mi-am…Continue Reading “Life Care – noi produse bio la noi în casă”

Brazi artificiali

Mai sunt cateva zile pana la Craciun asa ca am impodobit si noi bradul. Cam tarziu, dar si asa l-am impodobit cu foarte mari emotii. Asta pentru ca este primul Craciun in trei iar al treilea membru este o fetita de aproape un an care invata sa mearga. Iar cand doarme pare ca isi reincarca…Continue Reading “5 motive pro brazi artificiali pentru primul Craciun in trei”

campania somat

  Am avut norocul sa ma numar printre persoanele care testeaza produsele Somat pentru masina de spalat vase, testare de produse care s-a realizat prin intermediul BUZZStore. Si am decis sa va povestesc si voua despre aceste produse din campania Somat. Dar mai intai, cum am reusit sa primesc produsele? Simplu. Mi-am facut cont pe http://www.buzzstore.ro la…Continue Reading “Campania Somat de la Buzzstore”