Campania Somat de la Buzzstore

Am avut norocul sa ma numar printre persoanele care testeaza produsele Somat pentru masina de spalat vase, testare de produse care s-a realizat prin intermediul BUZZStore. Si am decis sa va povestesc si voua despre aceste produse din campania Somat.

Dar mai intai, cum am reusit sa primesc produsele? Simplu. Mi-am facut cont pe Buzzstore la sectiunea “Contul meu” si am avut norocul sa fiu selectata sa primesc produsele spre testare. Produsele au venit prin curier si nu am platit nimic pentru ele. Cei de la BUZZStore au destul de multe campanii, deci daca crezi ca ti se potriveste vreuna, de ce sa nu te inscrii? Poti vedea la sectiunea “Campanii” de pe site-ul lor, toate campaniile. De Buzzstore am auzit pe Facebook, am vazut un post al cuiva si am zis sa vad si eu despre ce este vorba, oricum sunt acasa in concediu de creste copil.

      BUZZStore este o agentie de marketing participativ care functioneaza pe un concept nou de business bazat pe cea mai puternica forta de influenta, recomandarea unui prieten!
Viziunea lor este aceea de a aduce companiile mai aproapre de consumatori si de a crea un dialog direct cu acestia.
Pe scurt, primim spre testare, in mod GRATUIT, cele mai noi produse si servicii lansate pe piata. Daca ne plac (sau nu), ne exprimam parerea sincera prin intermediul site-urilor de socializare, blogurilor sau in discutii libere.

Ce a continut kit-ul meu de la Buzz Somat?

prima mea campanie somat

Dupa cum se poate vedea in poza de mai sus:

  • 1 x tablete Somat Gold 12 actiuni,  20 bucati
  • 1x Solutie de clatire ,750 ml
  • 1 x Solutie intensiva pentru curatarea masinii de spalat vase, 250 ml
  • 1 x Deo Duo Perls
  • 3 mostre de tablete pentru 3 prietene norocoase 😉
  • 1 x Ghid de Buzz

produse primite spre testare de la buzzstore

Pana sa ma inscriu in aceasta de campanie de testare, nu auzisem de firma Somat. Foloseam detergent tableta pentru masina de spalat vase si solutie de clatire de la o alta firma pe care mi-a recomandat-o producatorul masinii de spalat.

Evident ca masina de spalat vase s-a umplut cat ai zice “mancare” si am putut testa produsele. Am folosit o tableta Somat Gold, Solutia de clatire si am montat deodorantul Duo Perls.

IMG_2016-07-30_15-33-54

Vasele s-au spalat foarte bine. Nu a ramas nicio urma de mancare pe ele, paharele stralucesc. Pot spune ca s-au spalat putin mai bine fata de detergentul pe care il foloseam. M-am uitat pe preturi magazin si sunt si mai ieftine fata de detergentul obisnuit.

Tabletele Somat Gold

20160726_190245

Formula sa îmbogățită cu substanțe active face din Somat Gold un produs cu adevărat puternic în lupta cu resturile rezistente cum ar fi cele de cartof sau paste. Prin urmare, Somat Gold asigură îndepărtarea perfectă a murdăriei și a grăsimii fără a necesita pre-tratare sau post-tratare.Tabletele nu contin fosfati deci sunt mai bune pentru mediul inconjurator.

Vasele s-au spalat foarte bine, nu a fost nevoie sa frec foarte mult resturile de mancare si nu a ramas niciun rest de mancare pe ele.

Solutia de clatire

20160726_190226

“Somat Soluție de Clătire oferă vaselor dvs. o strălucire de cristal.
Somat Rinser in combinație cu apa creează un efect prin care aceasta se scurge neted pe vase. Astfel vasele se usucă mai repede și nu mai rămân pete de apă sau depuneri de calcar. Produsul va lăsa vasele strălucitoare, fără urme de apă.”

Vasele de sticla si paharele intr-adevar au stralucit. Si nu au avut nicio pata pe ele. Solutia a facut ce a promis ca face.

Deo duo Perls

IMG_20160728_132610

Habar nu aveam ca exista deodorant pentru masina de spalat vase. Dar este o foarte buna inventie! Sunt zile cand umplu masina imediat dar sunt si momente cand  mancam/gatim mai putin  acasa si dureaza pana umplem masina. Iar daca am norocul sa fi gatit si un preparat de peste….

Din prima zi din care am montat deodorantul pe sertarul superior pentru vase al masinii de spalat,  a emanat un miros placut de citrice. Miros care persista iar masina de spalat nu mai are niciun miros specific. Cunosc persoane care nu si-au achizitionat masina de spalat vase de frica mirosului neplacut din interiorul ei. Ei bine, cu acest deodorant s-a rezolvat posibila problema.

Solutie intensiva pentru curatarea masinii de spalat vase

campania somat

Nici de existenta acestei solutii nu stiam. Poate nici voi si va informati cu aceasta ocazie.

Somat Machine Cleaner îndepărtează depunerile de calcar și de grăsime din interiorul mașinii, de pe brațele de pulverizare și filtru – pentru o curățare igienică.
Dacă se utilizează cu regularitate, performanța mașinii de spălat poate fi prelungită.
Recipientul practic Somat prevăzut cu un cârlig este potrivit pentru toate tipurile de mașini de spălat vase.

Am golit deci masina de spalat vase de tot ce era inauntru, am utilizat solutia si am lasat-o sa actioneze. Nu am observat nicio schimbare la masina de spalat. Dar este fix ca atunci cand te machiezi natural, ai facut ceva, este o imbunatatire, dar nu trebuie sa se vada.

Concluzia campaniei? Mi-au placut produsele din campania Somat si multumesc BUZZStore pentru sansa de a participa la aceasta campanie pentru ca sincer, nici nu auzisem de aceste produse inainte de a le testa. Sunt mai ieftine fata de alte produse si mai calitative deci voi sti clar ce voi alege pe viitor. De asemenea, ma bucur ca am descoperit deodorantul pentru masina de spalat vase si solutia pentru curatarea masinii de spalat vase. Vasele mele sunt mai curate, mai stralucitoare si miros mai frumos. Mi-ar fi placut in pachetul de testare sa fie si o sare de la Somat dar poate data viitoare. Sper ca v-a fost utila recenzia mea.

2 thoughts on “Campania Somat de la Buzzstore”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.