Dacia Plant

Brașov, Dacia Plant și un concert Phoenix

  • 2 min read

Anul trecut, după o experiență la mare nu tocmai fericită cu bebe, am decis să facem mini-turul țării. După concediul de la mare cu bebe, ne-am întors mult mai obosiți decât am plecat. Așa că ne pregătisem moral să ne întoarcem obosiți și după cel de-al doilea concediu. Ei bine, aerul curat, oamenii calzi și plimbările în natură pe lângă Brașov i-au priit bebelușului. Așa că a dormit bine noaptea, a fost veselă și toate acestea ne-au dat și nouă o stare mai bună. Poate ne-am întors din concediu obosiți, dar măcar eram mai fericiți.

Într-una din serile petrecute în Brașov era un concert în aer liber la care am fost toți trei și ne-am simțit chiar bine. Sau cel puțin asta îmi amintesc eu despre Brașov și despre concediul nostru. Am povestit anul trecut despre plimbarea noastră cu bebe prin Brașov.

Ei bine, nici anul acesta nu am avut o experiență chiar de vis cu cea mică, la mare. Și ea și soțul au făcut roșu în gât, am fost la medic de urgență în Turcia, deci vă imaginați cum a fost. Când am văzut că în data de 2 iulie, Dacia Plant aniversează 15 ani de activitate printr-un concert în Piața Sfatului din Brașov, am zis că este un semn. Nimic nu este întâmplător și sper să se alinieze planetele să ajung în Brașov weekendul viitor. Mai ales că trupa Pheonix va susține un super spectacol live și parcă aș fredona “Andrii Popa” sau “Nunta”. Și aș mai respira și puțin aer curat în plimbările prin oraș.

Suplimentele alimentare, care sunt naturale 100%, de la Dacia Plant sunt produse la noi în țară, lângă Brașov, într-o fabrică ce respectă toate normele impuse fabricilor de medicamente. Suplimentele nu conțin conservanți sau coloranți și asta mă face să le aleg din magazine sau din farmacii. Ceaiurile și produsele din gama “Bun de tot” se consumă până la următorul drum la magazin.

Deci cine vine pe 2 iulie în Brașov în Piața Sfatului  la ora 19:00 să fredonăm “Andrii Popa”, “Nunta” sau “Mica Țiganiadă” alături de Phoenix?

Sursa foto: Dacia Plant

2 thoughts on “Brașov, Dacia Plant și un concert Phoenix”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.