Barnangen

Barnangen – produsele suedeze care îți propun să te relaxezi

  • 4 min read

Am primit spre testare de la Buzzstore, produsele Barnangen într-un moment incredibil de agitat din viața mea. Era genul de perioadă când îmi propuneam 1000 de lucruri și doar 10 se concretizau, iar eu mă enervam teribil. Eram într-o viteză și într-o agitație continuă, iar aceste produse au venit în viața mea să mă mai tempereze.

Când citit despre Barnangen și despre filosofia lor, m-am mai relaxat și eu, am început să iau lucrurile pe rând, să îmi fac planuri logice despre ce urmează să fac și ce este posibil din tot ce îmi doresc, să mă mai calmez puțin, să mă relaxez. Iar produsele primite m-au ajutat cu singuranță să fac acest lucru.

Barnangen – un brand bine-cunoscut în Suedia de zeci de ani – promovează filosofia de viață Lagom. Lagom definește starea de bine și de echilibru. Nici prea mult. Nici prea puțin. Echilibrat.

Lagom înseamnă punerea în balanță a ceea ce este cu adevărat important. Barnangen consideră că frumusețea apare atunci când te simți “exact așa cum trebuie”: încrezător, autentic și echilibrat.

Ce a conținut kit-ul meu de testare Barnangen

  • Un balsam de corp All Over Rescue
  • Un gel de duș Caring pentru piele normală și uscată
  • O loțiune de corp Caring pentru piele normală și uscată
  • Un set spa de care aveam mare nevoie
  • Un calendar inspirat din filosofia Lagom
  • 3 seturi cadou pentru prietenele mele 😉

 

Barnangen

Balsamul de corp All Over Rescue îmi place cel mai mult! Are o textură cremoasă, îți hidratează pielea instant, se absoarbe imediat și nu ai senzația aceea de greutate, de lipicioșenie, nu știu cum să o numesc, ca după alte unturi de corp folosite. Balsamul de corp regenerează și reface delicatețea și suplețea pielii. Pe mine m-a ajutat după expunerea la soare. Mi-a calmat imediat usturimea pielii.

Barnangen

Gelul de duș Caring pentru piele normală și uscată curăță pielea, face o spumă ușoară și după duș pielea rămâne hidratată. Este genul de gel de duș după care nu mai trebuie să îți aplici loțiune de corp deoarece pielea este deja catifelată după duș. Gelul de duș conține ovăz.

Barnangen

Loțiunea de corp Caring pentru piele normală și uscată este catifelată și are un efect hidratant asupra pielii încă de la prima aplicare. Și loțiunea de corp conține ovăz. Pentru o hidratare zilnică recomad loțiunea de corp și pentru “reparații” sau o hidratare mai intensă când simțiți nevoia, recomand balsamul de corp All Over Rescue.

Vă las citatul care mi-a plăcut cel mai mult din calendarul primit în dar:

Acordă-ți timp! Timp pentru a citi. Timp pentru a mirosi o floare. Timp pentru a fi CU ADEVĂRAT cu cineva la care ții. Sau pur și simplu timp pentru a nu face nimic.

Ultima campanie Buzzstore la care am participat a fost despre noua gamă FA Island Vibes. Dacă dorești să primești spre testare produse gratuit (nu trebuie să ai blog) te poți înscrie aici și apoi să aplici pentru campaniile la care dorești să participi.

1 thought on “Barnangen – produsele suedeze care îți propun să te relaxezi”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.