Advance Techniques Reconstruction

Noua gamă completă de îngrijire a părului Avon Advance Techniques Reconstruction

Îmi plac foarte mult produsele Avon. Asta pentru că între noi există o conexiune ce durează de ani buni. Primele cosmetice pe care le-am folosit în perioada adolescenței au fost de la Avon așa că m-am îndrăgostit de ele. Îmi amintesc cu drag de prima mea cremă de corp cu migdale. Era pur și simplu divină, nu mirosisem ceva mai frumos în viața mea. Apoi am devenit reprezentant și am testat cam TOT ce apărea în catalog. Aveam acasă un dulap plin cu produse neîncepute, pe care le țineam acolo, că le voi consuma eu. Multe au expirat, din păcate.

Am renunțat să distribui produse Avon după ce a apărut fetița mea și timpul pentru mine și prietenele mele s-a redus considerabil. Clientele mele sunt prietenele mele, iar noi mereu ieșeam la un suc și un rimel. Catalogul Avon era nelipsit de la întâlnirile noastre. Am noroc că la fiecare din cele două locuri de muncă le-am (avut) după ce m-am întors la serviciu am câte o colegă reprezentat și îmi asigur stocul de produse. Când eram în concediul de creștere copil, am dat comandă și on-line, dar parcă altul este sentimentul când primești produsele de la o persoană cunoscută.

Așa că am fost foarte încântată când Buzzstore mi-a oferit ocazia să testez noua gamă completă de îngrijire a părului Avon Advance Techniques Reconstruction. Aveam deja spray-ul pentru protecție termică și serul pentru păr, dar produsele primite încă nu fuseseră comandate de mine. De când nu mai sunt reprezentant, nu îmi mai comand chiar tot catalogul 🙂

Iar eu sunt mereu încântată să testez noi produse. 🙂

Advance Techniques Reconstruction

Ce a conținut kit-ul de BUZZ AVON

  • Un Șampon Advance Techniques Reconstruction
  • Un Balsam Advance Techniques Reconstruction
  • Un ser hidratant cu uleiuri de argan și cocos
  • 5 mini perii de păr
  • 5 cataloage Avon
  • O ramă foto

Pentru a ajunge la nuanța de blond-cenușiu care îmi place atât de mult, trebuie să mă decolorez cam o dată pe an. Plus vopsit cam o dată pe lună. O lună doar rădăcinile și luna următoare tot părul. Vă dați seama cât de degradat este părul meu, mai ales că fac asta de peste 10 ani. Îl coafez și refuz să îl tund foarte mult. Dar tot visez la un păr sănătos, lung și puternic. 😛

Toate produsele din gama Advance Techniques Reconstruction miros foarte frumos. O combinație de cocos și ulei.

Advance Techniques Reconstruction

Șamponul Advance Techniques Reconstruction mi-a curățat foarte bine scalpul, iar părul a rămas moale după simpla șamponare. Am aplicat apoi balsamul Advance Techniques Reconstruction care mi-a făcut părul și mai moale și ușor de pieptănat. Uleiul de argan reface părul uscat și deshidratat și hidratează firele de păr distruse. Uleiul de cocos regenerează și întărește firul de păr și îi oferă un luciu strălucitor și o textură mătăsoasă.

Serul hidratant cu uleiuri de argan și cocos este multifuncțional. Poate fi folosit ca o mască înante de șamponare, ca ulei aplicat pe tot părul umed după ce părul a fost spălat, înainte de a fi stilizat, sau pur și simplu pe vârfurile uscate sau despicate, pentru netezirea lor. Nu mi-a încărcat sau îngrășat părul și am aplicat o cantatitate mai mult decât generoasă pe tot părul înainte de uscarea lui.

Advance Techniques Reconstruction

Mi-au plăcut produsele testate și voi continua să îmi achiziționez produse din gama Advance Techniques Reconstruction, mai ales că au un preț foarte bun.

Advance Techniques Reconstruction
Produsele mele pentru ingrijirea parului de la Avon. Ce am acum in dulap.

Ultima campanie Buzzstore la care am participat a fost despre noua gamă Cerave. Dacă dorești să primești spre testare produse gratuit (nu trebuie să ai blog) te poți înscrie aici și apoi să aplici pentru campaniile la care dorești să participi.

1 thought on “Noua gamă completă de îngrijire a părului Avon Advance Techniques Reconstruction”

  1. Buna!
    Am avut si eu posibilitatea de a testa aceste produse si ma declar de-a dreptul incantata de ceea ce au reusit sa faca pentru parul meu. Acesta a capatat, dupa doar cateva spalari, o textura neteda, aspect mult mai lucios si este fin si matasaos la atingere. Mi-au depasit cu mult asteparile si le recomand cu drag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.