SPLAT

Ana a testat pasta de dinți SPLAT de la Sensiblu

  • 2 min read

De când și-a putut exprima opiniile (prin arătarea cu degetul, interjecții și apoi prin cuvinte) fetița mea a avut păreri ferme în privința hainelor pe care le poartă, a jucăriilor pe care le vrea și a produselor pe care le consumă. Consumabilele pe care le cumpăr cel mai des pentru ea sunt periuța și pasta de dinți. Purtăm discuții lungi la rafurile cu produse pentru igiena orală. Periuța trebuie să fie atractivă pentru ea: colorată sau cu personaje cunoscute. La pasta de dinți se uită la arome și își alege în funcție de ele.

Luna aceasta am scăpat de stresul alegerii unei paste de dinți, deoarece am primit spre testare noua pastă de dinți SPLAT de la Sensiblu, cu aromă de înghețată.

SPLAT

Ce i-a plăcut Anei la pasta de dinți: că are gust de înghețată.

Ce mi-a plăcut mie la pasta de dinți SPLAT:

  • Are peste 99% ingrediente din natură
  • Oferă protecție împotriva cariilor cu ajutorul sistemului inovator patentat LUCATATOL
  • NU conține: mentă, fluor, parabeni, SLS, produse petrochimice și alergeni.
  • L-Arginina și gelul de Aloe Vera au efect anti inflamator și calmant asupra gingiilor


Pasta de dinţi alături de un kit drăguţ de la Splat au fost primite de la Buzzstore. Ultima campanie Buzzstore la care am participat a fost despre magazinul Topshop Topman din Mall Vitan. Dacă dorești să primești spre testare produse gratuit (nu trebuie să ai blog) te poți înscrie aici și apoi să aplici pentru campaniile la care dorești să participi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.