60 de ani

TO DO pana la 60 de ani

Cum mi-a venit ideea sa imi fac o lista cu rezolutii de indeplinit pana la 60 de ani? Simplu. Am vazut pe pagina de Facebook a siropurilor pe care le consum cu drag, YO sirop de fructe, ca implinesc anul acesta 60 de ani. Nu obisnuiesc sa beau sucuri din comert si  cand simt totusi nevoia de ceva dulce, prefer sa consum siropuri. Mi le pot prepara cum vreau eu, cu ce tip de apa vreau. Plus ca anumite arome in care se gasesc siropurile nu se gasesc sucurile in comert. Sau se gasesc greu. De exemplu, siropul de fructe albe, care este o combinatie de struguri albi, pere, agave, banane si ananas.

De facut pana la 60 de ani

  1. Sa imi achit apartamentul. In ziua de astazi, daca locuiesti intr-un apartament intr-o zona mai ok a orasului nu inseamna neaparat ca ai bani. Inseamna ca ai datorii mari. Cu cat este mai  mare apartamentul, cu atat datoriile sunt mai mari. Deci sper sa imi achit toate datoriile pana la 60 de ani. (Update 2021: am platit apartamentul anticipat destul de repede, cu ‘ajutorul’ pandemiei care ne-a tinut in casa si nu am mai avut pe ce consuma bani.)
  2. Sa am nepoti cu care sa ies in parc. Sa fiu genul de bunica aranjata si machiata pentru ca atunci sper ca voi avea tot timpul din lume. Asta nu tine neaparat de mine. Eu am facut (pana acum) un bebe, acum sa vedem la ce varsta va dori si ea sau daca va dori sa isi faca mostenitori. Dar primul pas este facut. Dupa ce bebe va fi mare, cu siguranta voi simti nevoia sa pup alti obrajori dulci.
  3. Sa trec prin experienta nuntii de aur. Tinerii din ziua de astazi se casatoresc destul de tarziu. Asta daca o fac. Si nunta de aur este un vis frumos la care aspir. Dar cum eu am fost printre primele prietene casatorite, ma astept ca la 60 de ani sa ma uit cu drag la pozele de la nunta de aur.
  4. Sa imi mentin cat mai mult sanatatea si stilul de viata sanatos. Asta este ceva la care trebuie lucrat an de an. Chiar zi de zi. Sa nu ma gandesc la 60 de ani ca daca faceam aia acum eram o bunica sexy. Cam despre asta este vorba. Vreau sa fac sport si sa mananc sanatos ca sa arat bine si la 60 de ani. Sa arat de maxim 40. :))
  5. Sa calatoresc. Mult. Pana la 60 de ani vreau sa am albume fizice sau digitale din diferite colturi ale lumii. Vreau sa vad fiecare continent si sa interactionez cu diferite culturi. Sa acumulez cat mai multe experiente de viata.

Planuri sunt multe. Dar cred ca acestea ar fi acum in topul meu. Tu ce vrei sa faci pana la 60 de ani? Care sunt planurile tale?

3 thoughts on “TO DO pana la 60 de ani”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.