Brazi artificiali

5 motive pro brazi artificiali pentru Craciun in 2021

Update 2021: bradul a împlinit vârsta de 6 ani. Se menține foarte bine, i-am păstrat cutia și în fiecare an este depozitat pe balcon. L-am cumpărat în 2015 când ne-am mutat la casă nouă, am găsit online multe variante (preț, dimensiune și model), am prins și o reducere. Anul acesta se va bucura de el și noul membru al familiei, Bogdanel!

Mai sunt cateva zile pana la Craciun asa ca am impodobit si noi bradul. Cam tarziu, dar si asa l-am impodobit cu foarte mari emotii. Asta pentru ca este primul Craciun in trei iar al treilea membru este o fetita de aproape un an care invata sa mearga. Iar cand doarme pare ca isi reincarca la maxim bateriile pentru ca apoi toata ziua sa misune prin casa. Ii place sa descopere tot ce este nou. Iar bradul este ceva nou. 🙂 Brazi artificiali se gasesc in diverse culori, marimi si dimensiuni. Online se gasesc de la brazi bogati si foarte bogati la brazi colorati, brazi iluminati incat este destul de greu sa iei o decizie la cati brazi superbi sunt.

Am ales un brad clasic si l-am impodobit cand dormea bebe. Am montat bradul in sufragerie care este camera preferata de joaca a bebelusei. Deci bradul a fost tratat ca orice alta jucarie noua. Am avut grija sa nu punem globuri care se pot sparge, sa nu plangem prea mult dupa ele dupa aceea.
Prima reactie a bebelusei a fost chiar buna. A analizat bradul, s-a invartit putin in jurul lui, s-a jucat cu cateva globulete si cam atat. Am rasuflat usurati. Dupa cateva minute insa, a inceput sa traga de tot. De la globuri, instalatie si pana la brad, totul a fost pipait si eventual gustat. Sper sa reziste bradul macar pana la Craciun. 🙂 Ma gandesc sa ii achizitionez si ei un bradut mic, tot artificial, in speranta ca ii va distrage atentia de la bradul cel mare.

Brazi artificiali

5 motive pro brazi artificiali

  • In fiecare an vom avea cu siguranta un brad in casa. Am scapat de vizite in targurile aglomerate de brazi, de ales si de carat bradul acasa in fiecare an. Iar acum trebuie sa cari si bradul si copilul. Si nici nu mai trebuie cioplit bradul pentru a intra in suport.
  • Arata foarte bine. Trebuie sa recunosc ca niciun brad natural pe care l-am avut in anii anteriori nu a aratat asa de bine. Este bogat si arata ca bradul perfect din povesti. In filme si in reviste clar apar brazi artificiali.
  • Am scapat de acele de brad din casa. Mereu cadeau si le luam pe papuci asa ca umpleam casa cu ele. Bebelusul nostru gusta cam tot ce gaseste nou pe jos deci acele de brad nu ar fi lipsit din meniul ei. Probabil cand ar fi invatat sa vorbeasca mi-ar fi cerut salata de ace de brad.
  • De multe ori brazii cumparati din “targ” pot fi adusi acolo nu tocmai legal. Deci daca nu incurajam defrisarile ilegale prin achizitionarea de brazi, ei nu vor mai fi taiati. Sa speram.
  • Imi doresc sa utilizez ani la rand bradul artificial asa ca daca as face un calcul simplu clar economisesc destul de mult. Bani care se pot duce pe cadouri pentru bebe. Doar nu pe cosmetice pentru mine. :p

PS: Pentru a rezolva lipsa mirosului autentic de brad din casa, este suficient sa luam o crenguta de brad din piata si sa o punem in brad.

Brazi artificiali

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.