produe consumate de bebe

Produse consumate de bebe la 4 luni

Lunile cu bebe sunt din ce în ce mai frumoase. El este mai activ, gângurește mereu, timpul trece repede. Luna aceasta bebe a fost botezat și a avut parte de prima lui petrecere.

Ce produse a consumat bebe la 4 luni?

  • 1 pachet * 74 bucăți scutece Pampers premium care nr. 2 și 5 pachete * 40 bucăți scutece Pampers premium care nr. 2 . Scutecele Pampers sunt foarte bune. Absorb tot, nu miros a chimicale, suntem mulțumiți. Un total de 274 de scutece. Adică în jur de 9 scutece pe zi. Noaptea nu prea îl mai schimb. 😛
  • 1 pachet * 20 bucăți saci menajerei Winny 18 litri. Sunt mici si ieftini. Fix ce ne trebuie.
  • Un pachet de șervețele umede Lupilu Comfort 80 de bucăți – acesta a fost consumat de ambii copii. Ne plac șervețelele Lupilu.
produe consumate de bebe
  • O loțiune de corp Mustela Hydra bebe 500 ml – aceasta s-a consumat de la naștere și până acum. Bebelușul beneficiază de masaj după fiecare băiță și îi place foarte mult. Crema este nutritivă și se absoarbe bine în piele. Este printre cele mai bune creme folosite de noi.
produe consumate de bebe
  • O mini cremă pentru schimbatul scutecului Mustela 10 ml – este destul de grasă și se absoarbe foarte greu. Chiar dacă aplic o cantitate mică de cremă. Nu este printre preferatele mele. Îmi plac produsele Mustela, în general, dar nu și această cremă. Am primit-o pentru bebe de la maternitate.

PRODUSE CONSUMATE DE ANA – 4 ANI ȘI 8 LUNI

produe consumate de bebe
  • O mini cremă Weleda Baby cu gălbenele 20 ml. Am primit-o pentru bebe de la maternitate, dar am folosit-o pentru ea pe post de gel de duș. Crema curăță bine și miroase foarte frumos.
produe consumate de bebe
  • Un spray repelent pentru țânțari și căpușe Parasites 100 ml – are un miros ok, de mușcată aș zice. Când am aplicat o cantitate necesară pe piele, nu ne-a ciupit/înțepat nimic. Conține ca și ingredient activ Citriodiol, un produs natural obținut din ulei și extract de eucalipt. Se poate folosi de la 3 luni.
produe consumate de bebe
  • O brațară aromatizată Los Mosquitos – este reglabilă. Anei îi place. Este fabricată din ingrediente 100% naturale care emană un miros plăcut ce alungă țânțarii. Este rezistentă la apă și durează cam 5-7 zile. Se poate folosi de la 3 ani.
produe consumate de bebe
  • O loțiune cu musețel și aloe vera după înțepături Autan 25 ml – săraca Ana este ciupită de țânțari de fiecare dată când uit să o dau cu spray de protecție. Sau când uităm brățările anti-țânțari acasă. Iar ciupiturile se fac enorme. Loțiunea aceasta este foarte bună. Chiar calmează mâncărimea și ajută la tratarea ciupiturilor. Se dozează foarte bine.
produe consumate de bebe
  • Un gel antibacterian Trussa 85 ml – gelul este foarte bun, are extract de Aloe vera și îți lasă mâinile dezinfectate fără o senzație lipicioasă. Are un miros foarte plăcut. Capacul i s-a rupt destul de rapid și asta a fost cam neplăcut deoarece mi-a curs în geantă. L-am primit la un eveniment.
produe consumate de bebe
  • O pastă de dinți Aquafresh Splash 50 ml – este noua ei pastă de dinți preferată. Gustul de căpșuni cred că a contribuit la acest lucru.
produe consumate de bebe
  • O periuță de dinți Oral B cu Rapunzel – da… îi place și Rapunzel. Și toate celelalte 5654987 prințese. Periuța are capătul mic și perii moi. Mie îmi plac periuțele cu capac de ceva timp pentru că sunt mai utile în deplasări.
Dmbio
  • Un șampon organic Sansin Baby 500 ml – miroase foarte frumos, este organic și pompița dozatoare te ajută să dozezi excelent produsul. Cred că este util pentru fetițele mai mici și cu mai puțin păr. Nu face foarte multă spumă și nici părul Anei nu a rămas cel mai moale după. Este mai potrivit pentru bebeluși, cred. Doar este din gama baby. :))

 Lunar, scriu un articol cu produsele consumate de bebe și părerea noastră scurtă și subiectivă despre ele. Despre produsele consumate de bebe la 3 luni puteti citi aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.