Prima lună

Produse consumate de bebe în prima lună

Despre prima lună cu doi copii, v-am povestit cum a fost. Acum să vă spun și ce produse a reușit să termine acest bebeluș frumos în prima lui lună de viață. Cu mențiunea că în primele două zile jumătate tot ce a consumat, a consumat de la spital. Iar la final, bonus, ce a mai consumat și Ana (4 ani și 5 luni).

Produse consumate de bebe (1 lună)

Prima lună
  • 324 de bucăți de scutece Pampers premium care nr 1. Îmi plac aceste scutece pentru că au linia galbenă care se face albastră de la pipi. Și observi imediat când trebuie schimbat bebelușul. Singura chestie este că linia se face albastră foarte des acum. :))
  • 24 de bucăți scutece Lupilu comfort nr 1. Și aceste scutece au linia galbenă care se colorează în albastru. Ne plac scutecele Lupilu foarte mult. Au și câte un animăluț simpatic pe fiecare scutec și este un joc distractiv de jucat cu sora lui mai mare, oare ce animăluț ne va pica când voi schimba scutecul?
  • 2 bucăți scutece Babylino Sensitive-le-am primit la un eveniment, au și ele animăluțe pe ele, dar nu țin minte de dunga galbenă.
  • 4 bucăți scutece Moltex-primite și ele gratis la un eveniment, nu au clor, dar nici de ele nu țin minte să fi avut dugulița. Care pentru mine are utilitatea ei.

În total 354 de scutece, deci cam 12 scutece pe zi cât am stat acasă. La controlul de o lună, medicul m-a întrebat dacă udă 6 scutece pe zi. Am râs. Doar în timpul controlului care a durat 30 de minute a udat 2 :)))

  • 52 de bucăți de șervețele umede Pampers fresh clean
  • 240 de bucăți șervețele umede Lupilu Sensitive
  • 80 de bucăți șervețele umede Lupilu Comfort

Pe pielea bebelușului, nu am observat nicio diferență între cele 3 tipuri de șervețele. Aici am 2 mențiuni de făcut: ambii copii au consumat aceste șervețele, nu pot ține cont cine cât a consumat. Iar noi nu am avut apă caldă o perioadă lungă sau am avut doar seara (locuim în sectorul 4) așa că a trebuit să folosesc multe șervețele pentru a șterge bebelușul. Planul este să îl spăl după ce face caca.

  • O cutie cu 50 de bucăți de comprese sterile Medicomp. Acestea sunt ambalate câte 2 într-un ambalaj steril. Sunt din material nețesut, sunt ok, nu ies ațe din ele ca din alte comprese.
  • 100 de bucăți de saci menajeri Penny de 20 l
  • 30 de bucăți saci menajeri Ecopack de 25 l, cu cât sunt mai mici, cu atât sunt mai buni.
  • 2 bucăți șervețele umede pentru ochi cu aloe vera 995 pe care le-am primit la un eveniment-sunt bune pentru igiena individuală a ochilor. Nu le-am văzut prin magazine, așa că am apelat tot la compresele sterile + ser fiziologic pentru igiena ochilor
  • O cremă La Roche Posay Lipikar 15 ml și o cremă de spălare La Roche Posay Lipikar 15 ml pe care le-am primit din partea spitalului unde am născut. Au fost foarte bune în primele zile pentru că i se descuama pielea celui mic, iar aceste produse sunt anti-iritații și anti-prurit. Repară și conservă bariera cutanată a pielii. Au curățat și au hidratat foarte bine pielea bebelușului.
Prima lună

Produse consumate de Ana (4 ani și 5 luni) în luna mai

Prima lună
  • Un săpun lichid Touch antibacterian Kids 500 ml-de când suntem acasă, Ana se spală foarte des pe mâini. Alternăm săpunul lichid cu cel solid, dar luna aceasta a preferat săpunul lichid. Săpunul Touch nu conține coloranți, înlătură murdăria și a fost ideal în perioada aceasta.
aprilie
  • Un gel de duș pentru fete Sansin Baby 500 ml-este un gel de duș natural, din ingrediente naturale, care miroase minuntat. Îmi place mult ambalajul, pompița mi-a permis să dozez corespunzător produsul. Formula sa unică menține pielea copilului catifelată, hidratată și fină. Am primit gelul de duș la evenimentul Dm bio & family.
  • O pastă de dinți Aquafresh Little Teeth 50 ml- acum are 2 paste de dinți preferate. Pe aceasta pentru că este în 3 culori și pe cea de la Elgydium pentru gustul de zmeură. :)) În funcție de magazinul în care mergem, își alege ce dorește.
Prima lună
  • O periuță Colgate-pe care și-a ales-o ea din magazin. Acasă am observat că este pentru 6 ani plus, dar ea a insistat să o folosească. Are capătul puțin mai mare față de alte periuțe, dar în rest nu am remarcat vreo diferență. Perii sunt moi și are o ventuză. Ei i-a plăcut.
Prima lună
  • 60 de bețișoare de urechi Lumpi-pe care le-am luat fix anul trecut pe vremea aceasta când am fost în vacanță în Serbia. Am luat mai multe produse Lumpi care chiar ne-au plăcut.
Prima lună

Cam acestea sunt produsele consumate de cei doi copii în luna mai. Până acum, țineam un jurnal lunar al produselor consumate de Ana. Despre produsele consumate de ea în luna aprilie, puteți citi aici.

3 thoughts on “Produse consumate de bebe în prima lună”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.