martie

Produse consumate de Ana (4 ani și 3 luni) în luna martie 2020

Luna martie a început ca orice lună normală pentru noi toți. Apoi s-a închis grădinița, s-au închis saloanele, restaurantele, ni s-a recomandat să nu ieșim din casă… iar continuarea o știți și voi. Trebuie să ne protejăm cât de bine putem de virusul nesuferit.

Nu știu dacă s-a schimbat ceva în comportamentul nostru de produse consumate, dar în luna martie Ana în vârstă de 4 ani și 3 luni a terminat următoarele produse:

  • 2 pachete șervețele umede Pampers fresh clean 52 de bucăți. De obicei o șterg cu ele după ce merge la baie, no 2. Dacă tot suntem acasă, am zis să o șterg cu hârtie (sau să se șteargă singură) și să o spăl. După o săptămână de văicăreli din partea ei, am revenit la șervețelele umede.
  • Un pachet de șervețele umede Touch antibacterial Kids 15 bucăți cu care ne ștergeam pe mâini când ieșeam pe afară.
martie
  • Un gel antibacterian Bath&Body Works 29 ml care miroase divin. Folosim în mod normal gel antibactierian când ieșim din casă. Mă rog, când ieșeam.
martie
  • O mini-loțiune de corp Sanosan baby 52 ml – o păstram pentru călătorii. Mi-am dat seama că nu este cazul în perioada imediat următoare așa că am mărit numărul masajelor “bebelușului” de 4 ani.
martie
  • Un spumant de baie NaturaVerde 300 ml – micii prințese îi plac băile lungi cu spumă și(sau) sare de baie și bombe de baie. Plus toate jucăriile din baie. Spumantul are un ambalaj atractiv cu prințese, miroare bine și face spumă.
martie
  • O periuță de dinți Colgate – are capătul mic, perii moi și ventuză. Ana a fost mulțumită de ea.
martie
  • Un săpun solid Skinic cu Shea și Babassu. Este foarte nutritiv, realizat din ingrediente 100% naturale la noi în țară. Este moale, este plăcut să te speli cu el și la final mâinile rămân hidratate. L-am primit la ultimul eveniment social la care am ieșit împreună cu Ana: brunch-ul de ziua femeii la Olandia Play Cafe.

În fiecare lună realizez un jurnal al produselor care se termină fix în acea lună. Despre produsele terminate în luna februarie puteti citi aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.