Viata inainte de bebe

➤ Viața înainte de bebe: Saptamana 30 de sarcina

Am intrat oficial în concediu prenatal! Nici că se putea într-o perioadă mai bună pentru că săptămâna aceasta a fost ziua mea. Iar săptămâna cu ziua mea este mereu una dedicată răsfățului personal: am fost la masaj, m-am vopsit, am fost la Brow Wow la o stilizare de sprâncene (+vopsit) și la un lash lift. În urma lamininării genelor, acestea au rămas ca și cum ar fi date cu rimel. Am un look destul de proaspăt zilnic, fără să mă mai machiez.

Viata inainte de bebe

Am părul mai bogat, unghiile care de obicei îmi erau fragile au început să îmi crească și nu mi se mai rup. Știu că nu va ține foarte mult, dar mă bucur cât mai durează.

Bote in saptamana 30 de sarcina

În weekend am fost la botezul unui băiețel și înainte am fost la mall să îi luăm și un mic cadou. Când mergem în mall, Ana vrea să îi luăm mereu câte ceva și bebelușului nostru. Pentru ea nu cere nimic, doar să îi luăm ceva lui bebe. Am multe haine unisex de la ea, dar tot nu ne putem abține să îi luăm și lui bebe. Sunt așa mici și drăguțe hainele de bebeluși 😍💙

pregatiri in saptamana 30 de sarcina

Deși am depus dosarul prin ianuarie, abia acum am primit mesaj să merg să ridic cea de-a doua tranșă de vouchere materna. Le-am ridicat imediat și sunt valabile până la finalul anului ceea ce este ok. Le voi folosi să îmi achit o parte din costurile nașterii cu ele.

În saptamana 30 de sarcina s-a decis să îmi iasă una dintre măselele de minte. Aveam un mic disconfort până acum, dar ieri, fix de ziua mea, disconfortul s-a transformat într-o durere insuportabilă. S-a gândit să îmi vină mintea înainte de sosirea celul de-al doilea copil. Voi vedea cum decurge parcusul acestei măseluțe și mă voi decide dacă este cazul să ajung la stomatolog.

Viata inainte de bebe

Miercuri seara, in saptamana 30 de sarcina, am fost cu Ana la evenimentul “Ce se întâmplă, doctore? ”  – “Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos” și probabil că măseluța mea s-a simțit chemată să erupă :)) Sfaturi bune pentru graviduțe: să ne facem un detartraj înainte de a rămâne însărcinate (și să ne rezolvăm problemele stomatologice), un detartraj în timpul sarcinii și încă unul înainte de a naște pentru a nu-i transmite bacteriile noastre bebelușului. Este important aportul de Vitamina D încă din timpul sarcinii, ar trebui să luăm vitamina D în sarcină. Anei i-a plăcut foarte mult la eveniment, în drumul spre casă ne-a zis în mașină cum te periezi corect cu periuța electrică și cum te periezi cu periuța normală și multe alte informații. Chiar sunt uimită într-un mod plăcut cu cât de multe informații utile poate pleca un copil de 4 ani.

4 thoughts on “➤ Viața înainte de bebe: Saptamana 30 de sarcina”

  1. Cum te descurci cu toate?

    Eu vin sleita de la job, apoi merg in parc, apoi pe-acasa…nu stiu cu ce sa imcep si cu ce sa termin. Iar pregatirea pt un eveniment (chiar de mica amploare), imi mananca din timpul dedicat rutinei.

  2. te pup! sarcina usoara in continuare!
    Imi plac mult evenimentele astea unde copiii participa alaturi de parinti, ma simt iar copil (desi fiica mea a inceput sa nu mai vrea cu mine…)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.