Viata inainte de bebe

➤ Viața înainte de bebe: Săptămânile 26- 27 de sarcină

Ultimile două săptămâni din cel de-al doilea trimestru de sarcină au fost destul de active. Am fost la ziua a două fetițe, i-am luat moțul finuțului, am fost cu Ana la Interactive science, am testat noi produse pentru înjirirea părului de la Farmasi, am fost la cinematograf la Bad Boys (recomand), am muncit destul de mult in saptamana 26 de sarcina iar în weekend am dormit la fel de mult pentru a mă recupera.

distractie in saptamana 26 de sarcina
Anei ii plac aniversarile 🙂

Pentru că însărcinată sau nu, după o perioadă în care fac totul vine și o perioadă de refacere. Eu sunt genul de persoană FOARTE ACTIVĂ, mereu trebuie să fac ceva (util cred eu). Dar după o perioadă de activitate intensă, urmează clar o perioadă (o seară, o zi, un weekend – după caz) de relaxare.

Cumva nu îmi ieșea testul de urocultură pentru a vedea dacă am sau nu vreo bacterie care îmi cauza infecția urinară. In saptamana 26 de sarcina am luat 5 zile Uractiv și apoi am dus din nou o probă de urină. Între timp, mi-am revenit și analizele (care au ieșit după vreo 2 săptămâni) au ieșit bune.

saptamana 26 de sarcina

Mi-am făcut testul de toleranță la glucoză pentru diabetul gestațional. Am fost într-o dimineață la analize fără să mănânc și fără să beau. Mi s-a luat glicemia, era ok. După aceea mi s-a luat sânge. Apoi am băut 2 pahare de apă cu glucoză. În timpul testului ( 2 ore) nu am avut voie să mănânc și să beau. După o oră mi s-a recoltat iarăși sânge. După altă oră mi s-a recoltat pentru cea de-a treia oară sânge. Analizele mi-au ieșit la scurt timp in saptamana 26 de sarcina. Sunt bine. Mă pot îndopa în continuare cu dulciuri. Finalul de trimestru 2 m-a prins cu 5 kilograme în plus. Încă sunt ok în această privință.

Nu cred că v-am mai spus, dar în această perioadă este însărcinată și prietena mea cea mai bună. Ea are 3 săptămâni înaintea mea. 🙂 Este foarte frumos să trecem împreună prin aceste momente, să mergem împreună la cursuri, la evenimente, să ne facem masaj de cuplu de gravide împreună, să ieșim în oraș și să ne comandăm ce vrem fără nicio remușcare și pur și simplu să schimbăm impresii despre această perioadă. Abia aștept să ieșim cu cei mici la plimbare împreună, cred că se înfiripă o prietenie încă din burtică.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.