ianuarie

Produse consumate de Ana în luna ianuarie (XXIX)

Luna ianuarie a fost o lună a virozelor pentru noi. Ne-am tot pasat de la unul la altul răcelile. Prima a răcit Ana, apoi a luat soțul, apoi eu și iarăși soțul. Au fost și perioade în care am fost sănătoși dar au tot alternat cu cele de răceală. Într-o sâmbătă când eu și Ana ne-am revenit am fost la Interctive Science. Chiar vă recomand să mergeți dacă aveți copii peste 4 ani. Interactive Science este o expoziție de știință plină de provocări și inovații, distractivă și mai ales educativă, care ne-a captivat pe amândouă.

Ce produse s-au terminat în luna ianuarie și părerea noastră subiectivă despre ele:

  • 3 pachete de șervețele umede Pampers fresh clean 52 bucăți
  • Un pachet de șervețele umede Touch antibacterial 15 bucăți
  • Un ulei de duș Bioderma Atoderm 200 ml – este foarte bun pentru pielea uscată și cu tendințe de dermatită atopică a Anei. Mai ales iarna i se usucă pielea, iar uleiul de duș a ajutat-o să se hidrateze. Curăță blând, ajută la restaurarea lipidelor și are un parfum discret. L-am primit cadou la seminarul despre dermatită atopică organizat la grădinița Anei.
ianuarie
  • Un Șampon și Balsam Naturaverde Frozen Kids 250 ml pe care și l-a ales Ana din magazin pentru că… este cu Ana și Elsa. Eu am fost de acord pentru că produsul este bio, cu extract organic de albăstrele. I-a lăsat părul moale, ușor de pieptănat și cu un miros plăcut.
ianuarie
  • O periuță de dinți Aquafresh Little teeth – are o formă simpatică de iepuraș, ventuze pentru a se prinde de chiuvetă și un capac foarte util în călătorii. Are capătul mic și perii moi, am fost mulțumiți de ea. Am folosit-o în paralel cu o periuță electrică, pe care încă o testăm să ne facem o idee dacă este sau nu potrivită pentru Ana.
ianuarie

În fiecare lună realizez un jurnal al produselor care se termină fix în acea lună. Despre produsele terminate în luna decembrie puteti citi aici.

1 thought on “Produse consumate de Ana în luna ianuarie (XXIX)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.