Farmasi

Păr mai îngrijit cu produse Farmasi

Îmi place să îmi vopsesc părul blond de ani buni. În funcție de dispoziție, nuanțele de blond diferă mereu: de la blond clasic, blond arctic, gri, blond-roz pentru că mă plictisesc de aceeași nuanță iar și iar. De asemenea, îmi place să am părul lung și mereu îmi tund doar puțin din vârfuri. Produsele pe care le folosesc pentru păr sunt speciale pentru părul uscat, degradat, vopsit.

Am primit spre testare gama Keratin Therapy de la Farmasi și după câteva utilizări mi-am putut forma o opinie. Este pentru prima dată când folosesc produse Farmasi, am auzit despre acest brand, dar din moment ce nu le testasem produsele până acum nu puteam avea o părere despre ele.

produse farmasi

Catalog Farmasi – Ce conține gama pentru păr Keratin Therapy

Șamponul cu keratină Keratin Therapy are o consistență bogată, mi-a pătruns imediat în cuticula firului de păr și am simțit cum l-a hrănit. Toate produsele din această gamă miros foarte frumos. Nu este necesară o cantitate mare de șampon deoarece este hrănitor și face o spumă bogată.

sampon cu keratina farmasi pareri
Samponul are 400 ml

După ce folosesc șampon, aplic mască de păr sau balsam pentru păr. Acum am folosit Masca pentru păr Keratin Therapy. Am aplicat-o pe toată lungimea părului, mai ales pe vârfuri. Cum am părul uscat, fără tendințe de îngrășare, îmi pot aplica liniștită masca de păr pe toată lungimea lui. Am lăsat-o să acționeze 3-5 minute și apoi mi-am clătit părul.

Keratin Therapy masca pentru par
Masca pentru par are 200 ml

Înainte de a avea un copil și de a rămâne pentru a doua oară însărcinată, îmi “permiteam” să stau cu orele în baie și să îmi fac tot felul de tratamente pentru păr. Acum caut soluții rapide și eficiente pentru un păr (cât mai) sănătos.

sampon farmasi pareri
Spray-ul are 115 ml

După aceea, mi-am pulverizat pe părul umed spray-ul cu keratină pentru păr Keratin Therapy. Spray-ul nu lasă o senzație de gras sau uleios, din contră, hidratează destul de bine firul de păr.

catalog farmasi
Serul are 30 ml

Pentru vârfuri sau înainte de a folosi instrumente de coafat, am folosit serul cu keratină pentru păr Keratin Therapy. Acesta acoperă firul de păr cu un strat protector împotriva căldurii, se absoarbe foarte repede și oferă un luciu firului de păr. Un astfel de ser îmi este foarte util, îl folosesc dimineața înainte de a mă coafa, mai ales pe vârfuri.

Farmasi

Ca și concluzie, mi-a plăcut gama testată. Produsele chiar au acționat, mi-au hrănit și mi-au hidratat părul. De curiozitate, le-am verificat și prețurile în catalogul Farmasi iar acestea sunt foarte bune.

Farmasi

În portofoliul Farmasi există o mare varietate de produse, de la cele de machiaj și parfumuri până la îngrijire personală. Farmasi Multi Level Marketing oferă posibilitatea unui venit suplimentar. Dacă doriți să achiziționati produsele cu discount, sa consultați un catalog Farmasi și să vă înscrieți ca și consultanti Farmasi puteti accesa acest link. Veți fi în echipa Ancăi, domnișoara foarte drăguță care mi-a oferit acest set spre testare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.