noiembrie

Produse consumate de Ana în luna noiembrie (XXVII)

În luna noiembrie Ana s-a acomodat foarte bine la noua grădiniță. Am luat-o treptat, prima săptămână a stat până la prânz, în cea de-a doua a rămas și la somn urmând ca în cea de-a treia săptămână să rămână la program prelungit până la maxim ora 18:00. Tot în luna noiembrie am fost într-un city break în Atena, am avut multe zile de naștere și multe evenimente printre care Bio & Family event by DM. Am mai ținut-o câte o zi pe săptămână acasă și ne-am distrat în familie. Am gătit împreună – o altă activitate care îi place Anei.

Ce produse a consumat Ana (în vârstă de 3 ani și 11 luni) în luna noiembrie:

  • 2 pachete de șervețele umede Pampers, un pachet fresh clean de 52 de bucăți și un pachet natural clean de 64 de bucăți. Nu am  sesizat nicio diferență între ele.
  • Un pachet de șervețele umede Touch antibacterial 15 bucăți.
noiembrie
  • Un gel de duș cu Elsa pe care Ana și l-a cumpărat din Serbia pentru că era cu Elsa. Avea și un burețel alb la pachet. Gelul de duș a spălat bine, făcea și o mică spumă.
noiembrie
  • Un șampon și balsam Schauma Kids. L-am ales pe acesta pentru că a fost lăudat pe un grup pentru îngrijirea părului pe care sunt eu că șamponul este vegan și conține ingrediente naturale. M-am spălat și eu cu el să văd cum este, chiar este un șampon bun. Îl vom mai cumpăra.
CeraVe
  • Un gel de spălare hidratant Cerave – l-am primit spre testare pentru mine, dar mi s-a părut mult mai potrivit pentru pielea uscată a Anei așa că l-a folosit ea până la urmă. Gelul de spălare curăță fără a perturba bariera de protecție a pielii. Are o formulă fără parfum potrivită pentru pielea sensibilă și nu face spumă.
noiembrie
  • O mini-apă de curățare Klorane Bebe – este bună pentru a-i curăța fața Anei cu ea, chiar ajută. Am primit-o spre testare la Baby Expo.

În fiecare lună realizez un jurnal al produselor care se termină fix în acea lună. Despre produsele terminate în luna octombrie puteți citi aici.

2 thoughts on “Produse consumate de Ana în luna noiembrie (XXVII)”

  1. Noi folosim acum: periute si pasta colgate, un gel de dus de la palmolive care miroase suuuuper (are pompita verde si o oita pe eticheta, miroase a lacramioare), shampon johnson).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.