august

Produse consumate de Ana in luna august (XXIV)

Pentru noi, luna august este luna concediilor de ani buni. Mereu plecăm pe undeva. Anul acesta, Ana a fost o săptămână în vacanță la bunici și o săptămână și ceva cu noi în concediu în Lara, Turcia.

august

Ce produse a consumat Ana în luna august?

august
  • O apă micelară Triderm de la BioNike – nu are miros, poate fi folosită atât pentru bebeluși cât și pentru copii. Eu o șterg cu apă micelară pe față pentru că trăim într-un oraș destul de poluat (București). Apa micelara a fost câștigată la un concurs.
august
  • 2 * Lapte de corp pentru copii Spf 50 de la Avene de 30 ml. Nu are parfum, este rezistent la apă, nu lasă urme albe, se absoarbe repede. Este unul dintre cele mai bune produse de protecție solară folosite de noi. Un lapte de corp l-am primit cadou la un eveniment, iar pe altul, alături de loțiunea după plajă și alte cadouri l-am câștigat la un concurs desfășurat pe instragramul Cristinei Oțel.
august
  • Un gel după expunerea solară de la Avene – 50 ml. Se absoarbe repede în piele și hidratează. Se vede că am fost o săptămână la mare 🙂
august
  • Un șampon dermatologic Kapidoux cu Ananas și cocos de la Toofruit 200 ml – este un produs natural, organic și bio care lasă părului un miros minunat, dulce. Părul se piaptănă ușor după baie, este moale. Îmi place pompița deoarece iese o cantitate suficientă de produs pentru spălat. Am câștigat șamponul la un concurs organizat pe Facebook.
august
  • Un mini gel de duș Dove baby perfect pentru călătorii. Spală bine și hidratează pielea. L-am primit anul trecut la petrecerea la 1 iunie organizată de ItsyBitsy.
  • Un mini gel de duș de la Klorane care a fost și el ideal în concediu. Îmi place cum miros produsele Klorane și eficiența lor. Pe acesta l-a primit Ana cadou la prima ei lecție de înot.
august
  • Un gel de mâini dezinfectant de la Sanytol care este nelipsit din geanta mea. Mai ales când ești în avion, autocar, autobuz mașină sau alte mijloace de transport cu cei mici. A fost primit la un eveniment.
august
  • Un burete mic de baie alb. Pentru că acum își dorește bureței de baie de oameni mari :))
august
  • O pastă de dinți cu aromă de căpșuni NaturaVerde cu Tweety aleasă de ea. Are un gust bun, nu are zahăr și nici parabeni.
august
  • O periuță roz cu pinguin și ventuză în partea de jos – aleasă tot de ea, de la Dm. Are capătul mic dar perii parcă sunt cam tari.

Concluzia acestui articol ar fi să participați la concursuri pentru a nu cheltui mari sume de bani pe produsele de îngrijire. :)) Singurele lucruri cumpărate de noi au fost pasta, periuța de dinți și buretele de baie. Dar nu suntem în fiecare lună așa norocoși. 😛

august

În fiecare lună realizez un jurnal al produselor care se termină, fix în acea lună. Despre produsele terminate în luna iulie puteți citi aici.

1 thought on “Produse consumate de Ana in luna august (XXIV)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.