iunie

Produse consumate de Ana în luna iunie (XXII)

În luna iunie am fost plecați în concediu prin Orșova – Belgrad – Hunedoara cu mașina. Am petrecut mult timp în familie și mult timp în mașină. 🙂 În rest, ne-am plimbat aproape în fiecare seară prin parc, după ce am luat-o pe Ana de la grădiniță. Tot în luna iunie Ana a trecut din grupa mică în grupa mijlocie la grădiniță. La serbare a fost o albinuță foarte simpatică.

Produse consumate de Ana în luna iunie

  • Un pachet de 50 de scutece Lupilu de la Lidl. Mă gândeam să o las fără scutec măcar în concediu. Anumite cazări unde am stat meritau lucrul acesta. De exemplu, Casa Doma din Orșova. Dar am zis să nu fiu chiar așa nesi…, (chiar dacă nu a fost deloc ceea ce am rezervat pe booking) să las copilul să facă pipi în pat. Deși, ar fi meritat asta!
  • 2 pachete de 64 bucăți Șervețele umede Happy, un pachet 64 bucăți șervețele umede Pampers și un pachet de 15 bucăți șervețele umede Igienol – în concediu se consumă mai multe ca niciodată. Am dezinfectat tot în jur, ne-am șters pe mâini des și ne-am împrospătat.
iunie
  • Un gel antibacterian de mâini Trussa – din același motiv ca mai sus.
iunie
  • 2 cutii de 60 bucăți bețișoare de urechi Naturalesse. Nu vă gândiți că a consumat copilul 120 de bețișoare de urechi într-o lună! Noi avem două băi și ținem câte o cutie deschisă în fiecare baie. S-a întâmplat să se consume ambele cutii în aceeași lună. Le avem deschise de luni bune. Nu o curățăm zilnic cu bețișoare de urechi. Doar după ce îi spăl părul (cam la 4 zile) și ocazional când este necesar.
iunie
  • Un gel de duș Bioderma de 1 litru – Cred că l-am ținut jumătate de an. Este foarte bun, nu are miros, nu irită pielea, nu face spumă. L-am folosit pentru a o spăla pe Ana pe corp cu el.
Bebe Drag
  • Un șampon cu aloe și salvie de la Bebe Drag. Special creat pentru a proteja bariera cutanată, șamponul intensifică stratul protector natural al pielii de la nivelul capului. Toleranță cutanată și oculară bună. Îmi place că șamponul are ingrediente naturale, dar mi se pare că usucă puțin părul.
  • O pastă de dinți de la Oral B cu Ana și Elsa. Asta a fost ce a contat când a ales-o. Pasta de dinți a fost bună.
iunie
  • O periuță de dinți Oral B cu Rapunzel. Cei de la Oral B nu au avut o idee rea cu personajele Disney pe produsele lor. Adevărul este că și produsele sunt calitative.
iunie
  • O periuță de dinți Elgydium. Are un capăt mic, ventuză în partea de jos pentru fixare și o formă simpatică de monstruleț. Nu știu dacă justifică prețul aproape dublu față de cea de la Oral B.

Despre ce produse a consumat Ana în luna mai puteți citi aici.

4 thoughts on “Produse consumate de Ana în luna iunie (XXII)”

  1. pasta de dinti cu Ana si Elsa, zici? Sa-i iau si eu nepoatei! Sunt sigura ca o sa ii placa. Betisoarele de la Naturalesse e folosim si noi si ne plac super mult pentru ca nu li se indoaie betisoarele cat ai zice peste si nici nu se desface vata de pe ele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.