20 ani de casatorie

➤ Nunta de portelan – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de porțelan reprezintă aniversarea a 20 de ani de căsătorie. După două decenii împreună, timp investit de voi cu trudă și migală, a generat o familie împlinită și delicată precum un obiect fin de porțelan. Nu uitați totuși că porțelanul este un material delicat ce necesită atenție și îngrijire, așa și relația voastră are nevoie în continuare de timp și de dragoste. Următoarea aniversare este nunta de argint peste 5 ani.

Idei de cadouri pentru nunta de porțelan

  • Un buchet de crini. Un buchet de flori nu trebuie să lipsească în cadrul unei astfel de aniversări. Pentru această ocazie, aniversarea a 20 ani de căsătorie, se recomanda un buchet de crini, acestea fiind florile specifice nunții de porțelan.
  • Vacanță în China. Fiindcă orice aniversare de căsnicie ar trebui să includă și o vacanță/city break(de preferat în 2), recomandăm cu această ocazie țara porțelanurilor. Cu siguranță vă veți întoarce cu amintiri de neuitat de acolo. Cu ocazia nuntii de portelan sper să putem înlocui pozele de mai jos cu unele facute de noi.
  • Miniaturi/Statuete din porțelan. Dacă totuși nu ai fost în China, unde probabil aveai de unde alege un astfel de cadou de la o tarabă, poți să comanzi online un astfel de set.
  • Bijuterii cu smarald. O piatră prețioasă cu fisuri ce determină o culoare neuniformă, bijuteriile cu smarald reprezintă cadoul ideal pentru aniversarea a 20 de ani de căsătorie. Prețul este unul accesibil în comparație cu alte pietre sau metale prețioase.
  • Set din porțelan. O bună ocazie de a mai schimba vesela familiei, cu această ocazie puteți achiziționa obiecte din porțelan cu ar fi boluri, cești, vase etc
  • Cutie din porțelan. Cutie de bijuterii, bomboane, mercerie sau ce consideri tu că i-ar putea plăcea. Pune și ceva în cutie 😮 felicitare, o bomboană, o bijuterie cu smarald etc
  • Curs de pictură a porțelanului. Dacă la nunta de bronz ai ratat ocazia să participi la un curs de olărit, sau din contră v-a plăcut foarte mult, atunci poți încerca un curs de pictură a porțelanului și la final o să aveți și un cadou frumos de pus în vitrina de amintiri.
  • O vază de porțelan. Dacă nu ai profitat de nunta de cristal pentru a achiziționa o vază, atunci poți lua acum una, însă din porțelan de această dată.
  • Cină romantică. Un cadoul clasic care cu aceasta ocazie trebuie să conțină un set de masă din porțelan pentru a păstra specificul aniversării.
  • Un bibelou de porțelan. Poate nu mai sunt la modă ca în perioada comunistă când fiecare casă deținea o vitrină plină cu bibelouri, însă cu această ocazie puteți lua un astfel de cadou care să aibă o anumită însemnătate pentru voi. Eventual puteți să îl luați ca amintire dintr-o excursie pe care o faceți împreună.

Acestea au fost ideile noastre de cadouri pentru aniversarea a 20 de ani de căsnicie. Voi ce cadouri recomandați pentru nunta de porțelan ?

Article Snippet
Nunta de portelan - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de portelan - 10 idei de cadouri
Description
Scurta prezentare a acestei aniversari si o lista de cadouri inedite.
Carmen
Publisher Name
Viata dupa bebe
Publisher Logo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.