ianuarie

Ce produse a consumat Ana în luna ianuarie 2019 (XVIII)

Luna ianuarie s-a desfășurat fără niciun eveniment neprevăzut. Ana a avut vacanță în prima săptămână din lună și alte două zile cu ocazia Unirii Principatelor. Am mers la Teatru pentru copii, am fost la zile de naștere, am ieșit cu sania cât a fost zăpadă și ne-am jucat cât de mult am putut.

Ce produse a consumat Ana, în vârstă de 3 ani și o lună în luna ianuarie 2019:

  • Un pachet de scutece Lupilu de 50 de bucăți. Noaptea încă folosește scutec. Îl pun după ce adoarme pentru că deja nu îl mai suportă. Cum se trezește, cum îl dă jos. Dacă nu îi pun deloc, ne trezim noaptea într-o baltă. Ea se mișcă tacticos ca o pisică prin pat, cât mai departe de baltă. Dar încă nu se mișcă tacticos și până la baie.
  • Un pachet de șervețele umede Pampers de 64 de bucăți.
  • Un gel de duș și spumant de baie Avon Naturals Kids cu lavandă. Îi place să își facă baie cu spumă. Miroase frumos spumantul. Îl folosim doar pentru spumă nu și pe post de gel de duș.

ianuarie

Elgydium Kids

  • O periuță de dinți Lacalut baby. Acest tip de periuță mi se pare ok pentru dinții ei mici. Prețul este bun, având în vedere că dorește să se spele și singură iar periuța iese foarte răvășita din ecuație. :))

ianuarie

Cam atât s-a consumat luna acesta. Dacă doriți să știți ce produse s-au terminat în luna decembrie, puteți citi aici.

ianuarie

1 thought on “Ce produse a consumat Ana în luna ianuarie 2019 (XVIII)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.