decembrie

Produse consumate de Ana în luna decembrie (XVII)

Luna decembrie a fost, în cea mai mare parte a ei, frumoasă. Am petrecut o săptămână doar noi fetele, am mers toată familia la petrecerile nostre de Crăciun, au venit Moș Nicolae și Moș Crăciun, iar Ana a fost foarte încântată de ei și de cadourile primite. Dar pe final de an, Ana a făcut o viroză urâtă pe care am luat-o și eu, iar zilele de 25-29 decembrie au fost utilizate pentru zăcut. Ne-am revenit până pe 30 și am petrecut sfârșitul de an la munte, la Bran.

Produsele terminate de Ana (în vârstă de 3 ani) în luna decembrie au fost următoarele:

  •  Un pachet de scutece Lupilu de la Lidl de 50 de bucăți. Încă utilizează scutece la somnul de seară, nu am făcut niciun demers în acest sens.
  • 2 pachete șervețele umede Pampers de 64 de bucăți pachetul. Curăță bine și nu irită pielea.
  • Un săpun solid Johnsons. Apreciez că Ana se spală singură pe mâini, des. Este o deprindere pe care a luat-o de la grădiniță.

decembrie

  • 2 periuțe de dinți Lacalut Baby. Acestea ne plac cel mai mult. Sunt mici, au perii moi și capătul mic. Ana insistă să se spele singură pe dinți și de aceea periuțele se uzează des. O las inițial să se spele singură cu o cantitate infimă de pastă de dinți, apoi o spăl eu.

decembrie

  • O pastă de dinți Elgydium Kids. Deja când suntem în magazin știe raftul și își alege singură pasta de dinți. Elgydium este preferata ei, iar acum a ales varianta cu banane.
  • Un burete de baie Family în formă de iepure verde. Este moale, haios și ne distrăm cu el în baie.

decembrie

Acestea au fost produsele terminate de Ana în luna decembrie. Despre ce produse s-au terminat în luna noiembrie, puteți citi aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.