Pompa de sân electrică dublă Kidscare

De ce aș alege pompa de sân electrică dublă Kidscare

Eu sunt genul de mamă care consideră că viața ta personală nu se termină după ce faci un copil. Chiar și fără ajutor din partea rudelor. Trebuie să faci ceva ca să te descurci. Pentru a avea mai mult timp de petrecut cu bebelușul, am apelat la cât mai multe aparate moderne pentru a-mi simplifica existența: blender, încălzitor de biberoane, sterlizator etc.

Singurul “gadget” pe care nu l-am avut și am regretat în fiecare zi a fost pompa de sân electrică. Din considerente de buget, am ales o pompă de sân manuală. Din considerente de viață socială, am dorit să mai merg și eu la coafor, să ies cu prietenele, să mai merg la un curs, fără bebe. Doar că eu am alăptat exclusiv până la 6 luni și apoi în paralel cu diversificarea până la 1 an și 1 lună.

Deci pentru a putea pleca singură de acasă, trebuia să las o cantitate pe care eu o consideram suficientă pentru bebe (și foarte mult extra). Pur și simplu făceam febră musculară la mână pompând la pompa manuală.  De ce am ținut cont când știam că îmi trebuie mai mult lapte puteți citi aici.

Mi-am ales un umidificator de curând și am scris despre beneficiile pe care le simțim de când folosim umidificatorul de aer cu ultrasunete Kidscare.
Uitându-mă pe site-ul Kidscare.ro, am văzut o pompă de sân electrică la un super preț.  “Pe vremea mea” o pompă de sân electrică depășea 500 lei.

Pompa de sân electrică dublă Kidscare

De ce aș alege pompa de sân electrică dublă Kidscare :

  •  Are 15 nivele de aspirație și 3 frecvențe ale pompei pentru o extracție eficientă.
  • Are 10 nivele de stimulare și 3 frecvențe ale pompei pentru o extracție confortabilă. Pompa îți face masaj pentru a te relaxa!
  • Setările pompei pot imita suptul normal al bebelușului.
  • Este dublă, deci pompatul va fi mai eficient și mai productiv.
  • Are motor silențios.
  • Are afișaj LCD și butoane tactile.
  • Cupa din silicon pentru masaj se mulează perfect pe sân pentru o utilizare corectă.
  • Pompa este compusă din: polipropilenă și silicon și nu conține BPA.
  • Pompa funcționează la priză sau cu adaptor USB, sau pe bază de acumulator care poate funcționa până la 7 ore. Deci te poți plimba oriunde cu ea prin casă.
  • Se transportă ușor și o poți lua cu tine pe oriunde mergi.
  • Se curăță ușor.

Pompa de sân electrică dublă Kidscare

Pompa de sân electrică dublă Kidscare include:

  • 2 x Pompă cu cupă din silicon
  • 2 x Recipient/biberon pentru păstrarea laptelui (130 ml)
  • 2 x Tetină silicon +0 luni
  • 2 x Capacul pompei pentru perioada când nu este utilizată
  • Adaptor și cablu USB
  • 2 x Diafragmă silicon de rezervă
  • Aparatul propriu-zis

Pompa de sân electrică dublă Kidscare

Pentru toate funcțiile și beneficiile pe care le aduce, mi se pare că pompa de sân electrică dublă Kidscare are un preț foarte bun. Cam atât am dat eu pe o pompă manuală, simplă în urmă cu trei ani. Este mult mai lejer să stai să te relaxezi la televizor sau la un film cât doarme bebelușul și pompa să facă toată treaba. Și după aceea să pleci liniștită de acasă. Singură. 🙂

Pompa de sân electrică dublă Kidscare

6 thoughts on “De ce aș alege pompa de sân electrică dublă Kidscare”

  1. Eu mai intai am avut o pompa manuala. Pe care nu am folosit-o ceva timp iar cand mi-a folosit in ziua doi m-am dus si mi-am luat una electrica. Nici nu se putea compara. Cred ca pompa dubla ar fi fost ideala. La momentul respectiv nici nu m-am gandit ca exista asa ceva. La urmatorul copil sigur ma voi indrepta spre asa ceva – multumesc de sfaturi.

  2. Eu am avut pompa electrica la primul, dar nu m-a ajutat asa de mult. La al doilea am avut manuala si chiar a fost utila, dar ma saturasem de pompat, asa ca mi-ar fi prins bine una electrica.

  3. Desi nu am plecat fara bebe, am folosit 4 pompe ( fie pt a mulge in perioada cand aveam f. mult lapte si bebe era mica si manca putin, mai incolo de cateva ori sa stimulez lactatia ca nu ajungea si se enerva la san, sau sa drenez sanul angorjat pt ca bebe mica nu tragea cu fortza suficienta).
    4 pompe manuale – mai bine luam una electrica dubla din start…

    Desi aveam lapte si pt gemeni, dar nu permanent, imi dau seama ca nu a fost usor si inteleg pe orice mama tanara ce renunta la alaptat la primul puseu de crestere, la prima noapte ratata ce duce la scaderea lactatiei etc. Daca aceste pompe duble ar fi accesibile (inchiriabile, imprumutabile etc) s-ar putea alapta mai mult !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.