10 ani de casnicie

➤ Nunta de tinichea – 10 idei de cadouri în 2021

Nunta de tinichea reprezintă aniversarea a 10 ani de căsătorie. Este una deosebită, împliniți un deceniu de dragoste oficială. Aniversarea de 10 ani de căsnicie este considerată piatra de temelie pentru anii următori. Dacă până acum celelalte aniversări erau unele mai intime, tradiția spune că pentru nunta de tinichea se face o petrecere alături de rude și prieteni. Deși denumierea aniversării a 10 ani de căsătorie poate părea puțin ironică, tinicheaua fiind un material ieftin, nu uitați marea lui calitate: nu ruginește. Piatra simbolica pentru aceasta aniversare este diamantul. Fiind o ocazie ce trebuie marcată și cu un cadou, am pregătit o listă cu idei de cadou pentru aniversarea a 10 ani de căsnicie.

Idei de cadouri pentru nunta de tinichea

  • Cutie pentru cosmetice. Fiindcă sunt foarte accesibile, se găsesc multe modele din aluminiu și sunt foarte folositoare pentru doamne.
  • Sticlă de vin din anul căsătoriei. Tradiția spune că această aniversare trebuie udată cu vin din belșug. Recomand un vin produs în anul nunții voastre.
  • Portcard. Fiindcă din ce în ce mai puțină lume folosește bani cash poți să oferi un astfel de accesoriu din tinichea, imbracat in piele si lucrat manual conceput pentru 6-8 carduri.
  • Accesoriu personalizat. Poti alege intre o bricheta personalizata, bratara, ceas, breloc etc trebuie doar sa pui la dispozitie o poza si poti alege din mai mult de 2000 de variante.
  • Bilete de avion. Cadou ideal pentru orice aniversare. Poți alege o destinație romantică cum ar fi Paris sau Veneția. Sau poți alege un oraș pe care încă nu l-ați văzut împreună. Oricum, important este să mergeți doar voi doi și să petreceți timp de calitate împreună.
  • Bijuterii cu diamant. Piatra simbolică a 10 ani de căsătorie este diamantul. Dacă nu aveți probleme cu bugetul puteți oferi o pereche de cercei cu diamante.
  • Brichetă. Dacă este fumător atunci poți să oferi o brichetă Zippo, o marcă apreciată pentru rezistentă si aspect, acum poți să oferi și una personalizata cu mesajul dorit de tine
  • Tabacheră. Dacă partenerul este fumător poți lua împreună cu bricheta și o tabacheră din aluminiu. Vor face un set frumos pentru ocazii.
  • Ceas. Pentru domni poate să fie o bună ocazie de a înlocui ceasul, sunt foarte multe modele disponibile pentru această aniversare.
  • Troller. Fiindcă iubim vacanțele și probabil ai unele mai vechi ce așteaptă o șansă de a fi înlocuite. Adaugă și niște bilete de avion și vei avea cadoul ideal.
  • Placuță personalizată cu numărul locuinței. Dacă nu aveți încă așa ceva sau dacă s-a învechit, puteți comanda o plăcuță nouă din aluminiu care să conțină și numele familiei.

Acestea au fost ideile de cadouri pentru nunta de tinichea. Voi ce cadouri ați primit cu ocazia acestei aniversări? Va puteti inspira si din ideile de cadouri pentru alte aniversari cum ar fi nunta de hartie sau nunta de aur.

Article Snippet
Nunta de tinichea - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de tinichea - 10 idei de cadouri
Description
Nunta de tinichea reprezintă aniversarea a 10 ani de căsătorie. Este una deosebită, împliniți un deceniu de dragoste oficială. Cu aceasta ocazie am pregatit o lista cu 10 idei de cadouri.
Carmen
Publisher Name
ViataDupaBebe
Publisher Logo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.