10 ani de casnicie

Ôץ Nunta de tinichea – 10 idei de cadouri

 • 3 min read

Nunta de tinichea reprezint─â aniversarea a 10 ani de c─âs─âtorie. Este una deosebit─â, ├«mplini╚Ťi un deceniu de dragoste oficial─â. Aniversarea de 10 ani de c─âsnicie este considerat─â piatra de temelie pentru anii urm─âtori. Dac─â p├ón─â acum celelalte anivers─âri erau unele mai intime, tradi╚Ťia spune c─â pentru nunta de tinichea se face o petrecere al─âturi de rude ╚Öi prieteni. De╚Öi denumierea anivers─ârii a 10 ani de c─âs─âtorie poate p─ârea pu╚Ťin ironic─â, tinicheaua fiind un material ieftin, nu uita╚Ťi marea lui calitate: nu rugine╚Öte. Piatra simbolica pentru aceasta aniversare este diamantul. Fiind o ocazie ce trebuie marcat─â ╚Öi cu un cadou, am preg─âtit o list─â cu idei de cadou pentru aniversarea a 10 ani de c─âsnicie.

Idei de cadouri pentru nunta de tinichea

 • Cutie pentru cosmetice. Fiindc─â sunt foarte accesibile, se g─âsesc multe modele din aluminiu ╚Öi sunt foarte folositoare pentru doamne.
 • Portcard. Fiindc─â din ce ├«n ce mai pu╚Ťin─â lume folose╚Öte bani cash po╚Ťi s─â oferi un astfel de accesoriu din tinichea, imbracat in piele si lucrat manual conceput pentru 6-8 carduri.
 • Accesoriu personalizat. Poti alege intre o bricheta personalizata, bratara, ceas, breloc etc trebuie doar sa pui la dispozitie o poza si poti alege din mai mult de 2000 de variante.
 • Bilete de avion. Cadou ideal pentru orice aniversare. Po╚Ťi alege o destina╚Ťihttps://l.profitshare.ro/l/6755118e romantic─â cum ar fi Paris sau Vene╚Ťia. Sau po╚Ťi alege un ora╚Ö pe care ├«nc─â nu l-a╚Ťi v─âzut ├«mpreun─â. Oricum, important este s─â merge╚Ťi doar voi doi ╚Öi s─â petrece╚Ťi timp de calitate ├«mpreun─â.
 • Bijuterii cu diamant. Piatra simbolic─â a 10 ani de c─âs─âtorie este diamantul. Dac─â nu ave╚Ťi probleme cu bugetul pute╚Ťi oferi o pereche de cercei cu diamante.
 • Brichet─â. Dac─â este fum─âtor atunci po╚Ťi s─â oferi o brichet─â Zippo, o marc─â apreciat─â pentru rezistent─â si aspect, acum po╚Ťi s─â oferi ╚Öi una personalizata cu mesajul dorit de tine.
 • Tabacher─â. Dac─â partenerul este fum─âtor po╚Ťi lua ├«mpreun─â cu bricheta ╚Öi o tabacher─â din aluminiu. Vor face un set frumos pentru ocazii.
 • Ceas. Pentru domni poate s─â fie o bun─â ocazie de a ├«nlocui ceasul, sunt foarte multe modele disponibile pentru aceast─â aniversare.
 • Troller. Fiindc─â iubim vacan╚Ťele ╚Öi probabil ai unele mai vechi ce a╚Öteapt─â o ╚Öans─â de a fi ├«nlocuite. Adaug─â ╚Öi ni╚Öte bilete de avion ╚Öi vei avea cadoul ideal.
 • Placu╚Ť─â personalizat─â cu num─ârul locuin╚Ťei. Dac─â nu ave╚Ťi ├«nc─â a╚Öa ceva sau dac─â s-a ├«nvechit, pute╚Ťi comanda o pl─âcu╚Ť─â nou─â din aluminiu care s─â con╚Ťin─â ╚Öi numele familiei.
  Sticl─â de vin din anul c─âs─âtoriei. Tradi╚Ťia spune c─â aceast─â aniversare trebuie udat─â cu vin din bel╚Öug. Recomand un vin produs ├«n anul nun╚Ťii voastre.

Acestea au fost ideile de cadouri pentru nunta de tinichea. Voi ce cadouri a╚Ťi primit cu ocazia acestei anivers─âri?

Article Snippet
Nunta de tinichea - 10 idei de cadouri
Article Name
Nunta de tinichea - 10 idei de cadouri
Description
Nunta de tinichea reprezint─â aniversarea a 10 ani de c─âs─âtorie. Este una deosebit─â, ├«mplini╚Ťi un deceniu de dragoste oficial─â. Cu aceasta ocazie am pregatit o lista cu 10 idei de cadouri.
Carmen
Publisher Name
ViataDupaBebe
Publisher Logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.